Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Věda a výzkum → Granty a projekty → PIGA - Pedagogická interní grantová agentura
iduzel: 24367
idvazba: 30662
šablona: stranka
čas: 23.11.2017 03:02:56
verze: 3887
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

PIGA 2017 - aktuálně řešené projekty studentů a akademických pracovníků

Číslo projektu

Název projektu 

Řešitel
C1_VSCHT_2017_007  Inovace a zatraktivnění seminářů z předmětu Potravinářské zbožíznalství

doc. Ing. Zuzana Réblová, Ph.D.

C1_VSCHT_2017_024 Inovace Laboratoří analýzy potravin a přírodních produktů – Aplikace pokročilých metod pro zpracování dat v FTIR spektrometrii

prof. Dr. Ing. Jan Poustka 

C1_VSCHT_2017_034 Prodloužení licence programu SPSS Modeler pro výuku statistiky a chemometrie Ing. František Pudil, CSc. 
C1_VSCHT_2017_062 Tvorba studijních a výukových materiálů pro předmět Senzorická analýza

doc. Dr. Ing. Marek Doležal 

C1_VSCHT_2017_065 Chemická bezpečnost potravin v souvislostech: nová koncepce předmětu s akcentem na aktivní roli studentů

doc. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.

  

PIGA 2016 - ukončené projekty studentů a akademických pracovníků

Číslo projektu

Název projektu 

Řešitel
C_VSCHT_2016_010  Inovace výuky statistiky a chemometrie  Ing. František Pudil, CSc. 
C_VSCHT_2016_036  Inovace Laboratoří analýzy potravin a přírodních produktů – Charakterizace potravinových komodit pomocí FTIR spektrometrie. 

prof. Dr. Ing. Jan Poustka 

C_VSCHT_2016_038  Příprava studijních opor pro výuku inovovaného předmětu N323013 Dietologie 

doc. Ing. Jan Pánek, CSc. 

C_VSCHT_2016_043  Zvýšení efektivity výuky předmětů Fakulty potravinářské a biochemické technologie s využitím moderních interaktivních pomůcek  prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. 
C_VSCHT_2016_049  Zavedení komunikačního portálu pro chemické reakce v potravinách 

doc. Dr. Ing. Karel Cejpek 

C_VSCHT_2016_052  Implementace elektronického hodnocení ve výuce Senzorické analýzy 

doc. Dr. Ing. Marek Doležal 

 

PIGA 2015 - ukončené projekty studentů a akademických pracovníků

 Číslo projektu

Název projektu 

 Řešitel

C_VSCHT_2015_056

Rozvoj databáze chemických reakcí v potravinách

doc. Dr. Ing. Karel Cejpek

C_VSCHT_2015_054

Příprava studijních opor pro výuku předmětu N323019 Laboratoř technologie přípravy stravy

doc. Ing. Jan Pánek, CSc.

C_VSCHT_2015_012

Zavedení nové úlohy do Laboratoří analýzy potravin a přírodních produktů: Charakterizace rostlinných olejů pomocí FTIR spektrometrie.

prof. Dr. Ing. Jan Poustka

C_VSCHT_2015_038

Vytvoření e-learningových studijních opor pro předmět Potravinářské zbožíznalství

doc. Ing. Zuzana Réblová, Ph.D.

C_VSCHT_2015_057

Příprava studijních opor výuky chemie potravin pro hostující studenty ze zahraničí

doc. Dr. Ing. Marek Doležal

 

PIGA 2014 - ukončené projekty studentů a akademických pracovníků

Číslo projektu

Název projektu

Řešitel

C_VŠCHT_2014_039

Inovace laboratoří z obrazové analýzy potravin

Ing. František Pudil, CSc.

C_VŠCHT_2014_048

Metabolomika jako nástroj pro hodnocení biologicky aktivních látek

doc. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.

C_VŠCHT_2014_051

Inovace výuky senzorické analýzy

doc. Dr. Ing. Zdenka Panovská

C_VŠCHT_2014_053

Multimediální příručka chemických reakcí v potravinách

doc. Dr. Ing. Karel Cejpek

C_VŠCHT_2014_034

Příprava studijních opor pro výuku o výživě člověka na základních školách

Ing. Jakub Fišnar

Aktualizováno: 2.3.2017 09:06, Autor: Martina Vlčková

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
Fax: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi