Bakalářské práce - obor Biotechnologie léčiv
2016/2017 | 2015/2016 | 2014/2015 |
2016/2017
Student | Téma česky | Téma anglicky | Vedoucí BP |
Olivíková Kristýna | Hodnocení hladin polynenasycených mastných kyselin v doplňcích stravy | Evaluation of levels of polyunsaturated fatty acids in food supplements | Ing. Jana Kohoutková, Ph.D. |
2015/2016
Student | Téma česky | Téma anglicky | Vedoucí BP |
Kovandová Veronika | Biologicky aktivní oligo- a polysacharidy z rostlinných zdrojů | Biologically active oligo- and polysaccharides from plant sources | doc. Dr. Ing. Věra Schulzová |
Olivíková Kristýna | Hodnocení hladin polynenasycených mastných kyselin v doplňcích stravy | Evaluation of levels of polyunsaturated fatty acids in food supplements | Ing. Jana Kohoutková, Ph.D. |
Pham Minh Hang | Toxické látky v herbálních doplňcích stravy | Toxic compounds in herbal food supplements | doc. Ing. Milena Stránská, Ph.D. |
Jakeš Jiří | Strategie ´otisků prstů´ pro charakterizaci biotických matric | ´Fingerprints´ strategy for characterization of biotic matrices | prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. |
Matoušová Markéta | Biologicky aktivní látky v potravních doplňcích na bázi ostropestřce mariánského | Biologically active compounds in food supplements based on milk thistle | prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. |
2014/2015
Student | Téma česky | Téma anglicky | Vedoucí BP |
---|---|---|---|
Hlaváčová Barbora | Metabolomika: nová efektivní strategie hledání biologicky aktivních látek | Metabolomics: a new effective strategy applied for the search of biologically active components | prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. |
Koutová Markéta | Antioxidanty v potravních doplňcích | Antioxidants in food supplements | doc. Dr. Ing. Věra Schulzová |
Palánová Lucie | Hodnocení vlivu polynenasycených mastných kyselin na zdraví člověka | Assessment of the influence of polyunsaturated fatty acids on human health | Ing. Jana Kohoutková, Ph.D. |
Šelbická Klára | Změny kolagenních struktur vlivem světla, zvýšené teploty a kyslíku | Changes of the collagen structures due to the light, higher temperature and oxygen | Ing. František Pudil, CSc. |
Vykypělová Lenka | Kontaminanty v herbálních doplňcích stravy | Contaminants in herbal food supplements | prof. Ing. Vladimír Kocourek, CSc. |