Bakalářské práce - obor Biotechnologie léčiv
2016/2017
| Student |
Téma česky |
Téma anglicky |
Vedoucí BP |
| Olivíková Kristýna |
Hodnocení hladin polynenasycených mastných kyselin v doplňcích stravy |
Evaluation of levels of polyunsaturated fatty acids in food supplements |
Ing. Jana Kohoutková, Ph.D. |
2015/2016
| Student |
Téma česky |
Téma anglicky |
Vedoucí BP |
| Kovandová Veronika |
Biologicky aktivní oligo- a polysacharidy z rostlinných zdrojů |
Biologically active oligo- and polysaccharides from plant sources |
doc. Dr. Ing. Věra Schulzová |
| Olivíková Kristýna |
Hodnocení hladin polynenasycených mastných kyselin v doplňcích stravy |
Evaluation of levels of polyunsaturated fatty acids in food supplements |
Ing. Jana Kohoutková, Ph.D. |
| Pham Minh Hang |
Toxické látky v herbálních doplňcích stravy |
Toxic compounds in herbal food supplements |
doc. Ing. Milena Stránská, Ph.D. |
| Jakeš Jiří |
Strategie ´otisků prstů´ pro charakterizaci biotických matric |
´Fingerprints´ strategy for characterization of biotic matrices |
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. |
| Matoušová Markéta |
Biologicky aktivní látky v potravních doplňcích na bázi ostropestřce mariánského |
Biologically active compounds in food supplements based on milk thistle |
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. |
2014/2015
| Student |
Téma česky |
Téma anglicky |
Vedoucí BP |
| Hlaváčová Barbora |
Metabolomika: nová efektivní strategie hledání biologicky aktivních látek |
Metabolomics: a new effective strategy applied for the search of biologically active components |
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. |
| Koutová Markéta |
Antioxidanty v potravních doplňcích |
Antioxidants in food supplements |
doc. Dr. Ing. Věra Schulzová |
| Palánová Lucie |
Hodnocení vlivu polynenasycených mastných kyselin na zdraví člověka |
Assessment of the influence of polyunsaturated fatty acids on human health |
Ing. Jana Kohoutková, Ph.D. |
| Šelbická Klára |
Změny kolagenních struktur vlivem světla, zvýšené teploty a kyslíku |
Changes of the collagen structures due to the light, higher temperature and oxygen |
Ing. František Pudil, CSc. |
| Vykypělová Lenka |
Kontaminanty v herbálních doplňcích stravy |
Contaminants in herbal food supplements |
prof. Ing. Vladimír Kocourek, CSc. |
Aktualizováno: 10.9.2017 17:06, Autor: Martina Vlčková