Předměty bakalářského studia vyučované na Ústavu analýzy potravin a výživy
1. ročník
Letní semestr
- B323003 Senzorická analýza - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- B323005 Potravinářské zbožíznalství - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
2. ročník
Zimní semestr
- B323004 Úvod do potravinářské legislativy - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
Letní semestr
- B323001 Chemie potravin - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
3. ročník
Zimní semestr
- B323002 Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- B323006 Statistické zpracování dat - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- B323010 Analýza potravin a přírodních produktů - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- B323011 Výživa a výživová politika - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
Letní semestr
- B323007 Zdravotní nezávadnost potravin - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- B323008 Analýza potravin v kontrolní praxi - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- B323009 Laboratoř analýzy potravin v kontrolní praxi - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL