Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Věda a výzkum → Publikace / Publications
iduzel: 15852
idvazba: 26323
šablona: stranka
čas: 25.1.2022 10:00:02
verze: 5041
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Publikace / Publications

2022

1. Drábová L., Dvořáková D., Urbancová K., Gramblička T., Hajšlová J., Pulkrabová J.: Critical Assessment of Clean-Up Techniques Employed in Simultaneous Analysis of Persistent Organic Pollutants and Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Fatty Samples. Toxics (2022), 10 (1),12 (doi: 10.3390/toxics10010012)

2.

Prusova N., Dzuman Z., Jelinek L., Karabin M., Hajslova J., Rychlik M., Stranska M.: Free and conjugated Alternaria and Fusarium mycotoxins during Pilsner malt production and double-mash brewing. Food Chemistry (2022), 369: 130926. (doi: 10.1016/j.foodchem.2021.130926)

3.

Tsagkaris A.S.; Hrbek V., Dzuman Z., Hajslova J.: Critical comparison of direct analysis in real time orbitrap mass spectrometry (DART-Orbitrap MS) towards liquid chromatography mass spectrometry (LC-MS) for mycotoxin detection in cereal matrices. Food Control 2022,  132: 108548. (doi: 10.1016/j.foodcont.2021.108548)

Aktualizováno: 14.1.2022 10:42, Autor: Martina Vlčková


VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi