Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Věda a výzkum → Granty a projekty → VIGA 2021
iduzel: 15664
idvazba: 19207
šablona: stranka
čas: 19.4.2024 09:13:22
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 15664
idvazba: 19207
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'uapv.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/veda-a-vyzkum/granty/15664'
iduzel: 15664
path: 8548/15102/15103/15106/15126/15572/15664
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

VIGA 2024

Název projektu

Kód projektu

Řešitel

Další členové týmu - studenti

Členové týmu - zaměstnanci

Vliv přídavku vybraných fenolových látek a nutraceutik na obsah α-dikarbonylových sloučenin v potravinách mléčného původu A2_FPBT_2024_010 Ing. Anna Šírová

Ing. Anna Průšová, 

Bc. Vít Tobiška

doc. Dr. Ing. Karel Cejpek,

Ing. Zuzana Procházková, Ph.D.

Biotransformace HT-2 a T-2 toxinů s využitím rostlinného aparátu a izolace vzniklých glukosidů A2_FPBT_2024_021 Ing. Adam Behner

Ing. Adéla Kollárová,

Bc. Denisa Egrová

doc. Ing. Milena Stránská, Ph.D.

Výskyt mykotoxinů v rostlinných alternativách masa a surovinách pro jejich výrobu A2_FPBT_2024_043 Ing. Adéla Kollárová Mgr. Tereza Doležalová,
Bc. Veronika Jeníkovská
doc. Ing. Milena Stránská, Ph.D.
Charakterizace sekundárních metabolitů ovlivňujících kvalitu rostlinných proteinů získaných z olejnin A2_FPBT_2024_051 Ing. Anna Loučková Ing. Maria Filatova,
Bc. Eliška Růčková,
Bc. Tomáš Hybner
Ing. Michal Stupák, Ph.D.,
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
Hodnocení výskytu mykotoxinů v pivních speciálech A2_FPBT_2024_052 Mgr. Tereza Doležalová

Ing. Adam Behner,

Bc. Jiří Hádek

doc. Ing. Milena Stránská, Ph.D.

Studium antioxidační a antidikarbonylové kapacity potravinových melanoidinů A2_FPBT_2024_055 Ing. Anna Průšová 

Ing. Anna Šírová,

Bc. Vít Tobiška 

doc. Dr. Ing. Karel Cejpek,

Ing. Zuzana Procházková, Ph.D.

Kritické srovnání farmakokinetiky kanabidiolové kyseliny (CBDA) a kanabidiolu (CBD) při využití zvířecího modelu A2_FPBT_2024_057 Ing. Matěj Malý Ing. Tereza Jaegerová,
Bc. Matěj Uhlíř

prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
Přenos reziduí pesticidů a mykotoxinů z krmiva do jedlého hmyzu A2_FPBT_2024_062 Jingwen Han, MSc.

Mgr. Tereza Doležalová,

Ing. Kateřina Šebelová,

Bc. Petr Kučera

prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.,
doc. Ing. Milena Stránská, Ph.D.,
Ing. Dana Schusterová, Ph.D.

Vývoj metody pro stanovení chlorovaných parafínů s dlouhým řetězcem v biologických vzorcích A2_FPBT_2024_063 Ing. Aneta Sýkorová Ing. Denisa Pařízková prof. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.
Využití silikonových náramků pro hodnocení expozice člověka chlorovaným parafínům z prostředí A2_FPBT_2024_064 Ing. Denisa Pařízková Ing. Aneta Sýkorová,
Bc. Alžběta Horáková
prof. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.
Stanovení obsahu vitaminů A, D, E a K a karotenoidů v krevní plasmě: případová studie v České republice A2_FPBT_2024_068 Ing. Lenka Libenská Ing. Aliaksandra Kharoshka,
Bc. Zuzana Kopecká
Ing. Lucie Drábová, Ph.D.,
doc. Dr. Ing. Věra Schulzová

  

Aktualizováno: 13.3.2024 22:02, Autor: Martina Vlčková


VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi