Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Základní informace → Lidé a kontakty → CV Bělková
iduzel: 23064
idvazba: 28815
šablona: stranka
čas: 23.11.2017 04:51:59
verze: 3887
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Ing. Beverly Bělková

originál

E-mail: beverly.belkova@vscht.cz
Telefon: +420 220 444 395

VŠCHT Praha – budova B, místnost B162

Vzdělání a tituly
2011 – dosud

doktorandské studium v oboru Chemie a analýza potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT Praha

Disertační práce: Procesní kontaminanty v tepelně opracovaných potravinách: kritické zhodnocení vlivu různých faktorů
2009 – 2011

absolvent (Ing.) v oboru Kvalita a bezpečnost potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT Praha

Diplomová práce: Potravinářské technologie ve vztahu k tvorbě procesních kontaminantů a senzoricky aktivních látek


Odborná praxe
07/2012 – dosud odborný pracovník, Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha
09/2011 – dosud analytik zkušební laboratoře (č. 1316.2) VŠCHT Praha akreditované Českým institutem pro akreditaci (ISO 17025)


Obory zájmu
Sledování vlivu tepelného zpracování (pečení, smažení) na vznik procesních kontaminantů, především akrylamidu, 3-monochlorpropan-1,2-diolu a glycidolu a jejich esterů, v potravinách s vysokým obsahem škrobu (bramborové a cereální produkty) za využití HPLC-MS/MS a U-HPLC-orbitrap HRMS. Sledování kvality oleje během tepelného zpracování potravin z hlediska vzniku oxidačních produktů za využití DART-HRMS.

Pedagogická činnost – výuka předmětů
Chemie potravin (seminář)

Publikace
Detailní přehled publikací
Beverly Bělková na Scopus
Beverly Bělková na Web of Science

Aktualizováno: 21.3.2016 09:15, Autor: Martina Vlčková

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
Fax: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi