Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Základní informace → Lidé a kontakty → CV_Réblová
iduzel: 16526
idvazba: 20354
šablona: stranka
čas: 23.11.2017 04:51:50
verze: 3887
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

doc. Ing. Zuzana Réblová, Ph.D.

originál

E-mail: zuzana.reblova@vscht.cz
Telefon: +420 220 443 183
Web: web.vscht.cz/reblovaz

VŠCHT Praha – budova B, místnost B161A

Vzdělání a tituly
2011 habilitace v oboru chemie a analýza potravin, VŠCHT Praha
1999 postgraduální studium (Ph.D.) v oboru chemie a analýza potravin, VŠCHT Praha
1991 inženýrské studium Fakulty potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT Praha


Odborná praxe
1994 – dosud Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha (nyní docent)

Obory zájmu
Komplexní studium antioxidantů; změny lipidů a tokoferolů během skladování a zpracování potravin; amperometrická detekce v analýze potravin.

Pedagogická činnost – výuka předmětů
Potravinářské zbožíznalství
Výživa a výživová politika
Laboratoř analýzy potravin v kontrolní praxi 
Laboratoř instrumentálních metod v analýze potravin
Laboratoř kontroly potravinářských surovin a výrobků

Publikace
Detailní přehled publikací
Zuzana Réblová na Scopus
Zuzana Réblová na Web of Science

Aktualizováno: 18.11.2015 23:22, Autor: uapv

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
Fax: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi