Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Základní informace → Lidé a kontakty → CV_Koplík
iduzel: 16519
idvazba: 20347
šablona: stranka
čas: 23.9.2017 07:44:35
verze: 3813
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

prof. Dr. Ing. Richard Koplík

originál

E-mail: richard.koplik@vscht.cz
Telefon: +420 220 443 177
Web: web.vscht.cz/koplikr

VŠCHT Praha – budova B, místnost B313

Vzdělání a tituly
2012 jmenování profesorem v oboru chemie a analýza potravin, VŠCHT Praha
2006 docent, habilitace v oboru chemie a analýza potravin, VŠCHT Praha
1992 doktor (Dr.) v oboru chemie a analýza potravin, VŠCHT Praha,
1986 absolvent Fakulty potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT Praha


Odborná praxe
1992 – dosud Ústav analýzy potravin a výživy VŠCHT

Obory zájmu
Chemická analýza potravin, krmiv, biologických materiálů a složek životního prostředí; spektrometrické metody prvkové analýzy; chemie minerálních látek a stopových prvků; prvková speciační analýza biologických materiálů a vzorků z životního prostředí; vývoj a validace analytických metod.

Pedagogická činnost – výuka předmětů
Analýza potravin a přírodních produktů
Speciální analýza potravin
Analýza potravin v kontrolní praxi
Analytické metody ve forenzní analýze

Publikace
Detailní přehled publikací
Richard Koplík na Scopus
Richard Koplík na Web of Science

Aktualizováno: 14.10.2015 21:39, Autor: uapv

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
Fax: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi