Počkejte prosím chvíli...
stdClass Object
(
    [nazev] => Ústav analýzy potravin a výživy
    [adresa_url] => 
    [api_hash] => 
    [seo_desc] => 
    [jazyk] => 
    [jednojazycny] => 
    [barva] => modra
    [indexace] => 1
    [ga_force] => 
    [secureredirect] => 
    [google_verification] => UOa3DCAUaJJ2C3MuUhI9eR1T9ZNzenZfHPQN4wupOE8
    [ga_account] => UA-10822215-3
    [ga_domain] => 
    [gtm_id] => 
    [gt_code] => 
    [kontrola_pred] => 
    [omezeni] => 0
    [pozadi1] => 
    [pozadi2] => 
    [pozadi3] => 
    [pozadi4] => 
    [pozadi5] => 
    [robots] => 
    [iduzel] => 15103
    [platne_od] => 23.10.2015 12:56:00
    [zmeneno_cas] => 23.10.2015 12:56:58.506106
    [zmeneno_uzivatel_jmeno] => Antonín Mareš
    [canonical_url] => //uapv.vscht.cz
    [idvazba] => 18426
    [cms_time] => 1506144891
    [skupina_www] => Array
        (
        )

    [slovnik] => stdClass Object
        (
            [logo_href] => /
            [logo] =>  
            [google_search] => 001523547858480163194:u-cbn29rzve
            [social_fb_odkaz] => 
            [social_tw_odkaz] => 
            [social_yt_odkaz] => 
            [aktualizovano] => Aktualizováno
            [autor] => Autor
            [paticka_mapa_alt] =>  
            [paticka_budova_a_nadpis] => BUDOVA A
            [paticka_budova_a_popis] => Rektorát, oddělení komunikace, pedagogické oddělení, děkanát FCHT, centrum informačních služeb
            [paticka_budova_b_nadpis] => BUDOVA B
            [paticka_budova_b_popis] => Věda a výzkum, děkanát FTOP, děkanát FPBT, děkanát FCHI, výpočetní centrum, zahraniční oddělení, kvestor
            [paticka_budova_c_nadpis] => BUDOVA C
            [paticka_budova_c_popis] => Dětský koutek Zkumavka, praktický lékař, katedra ekonomiky a managementu, ústav matematiky
            [paticka_budova_1_nadpis] => NÁRODNÍ TECHNICKÁ KNIHOVNA
            [paticka_budova_1_popis] =>  
            [paticka_budova_2_nadpis] => STUDENTSKÁ KAVÁRNA CARBON
            [paticka_budova_2_popis] =>  
            [paticka_adresa] => VŠCHT Praha 
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
Fax: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
[paticka_odkaz_mail] => mailto:Martina.Vlckova@vscht.cz [social_fb_title] => [social_tw_title] => [social_yt_title] => [drobecky] => Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV [intranet_odkaz] => http://intranet.vscht.cz/ [intranet_text] => Intranet [den_kratky_1] => po [novinky_kategorie_1] => Akce VŠCHT Praha [novinky_kategorie_2] => Důležité termíny [novinky_kategorie_3] => Studentské akce [novinky_kategorie_4] => Zábava [novinky_kategorie_5] => Věda [novinky_archiv_url] => /novinky [novinky_servis_archiv_rok] => Archiv z roku [novinky_servis_nadpis] => Nastavení novinek [novinky_dalsi] => zobrazit další novinky [den_kratky_4] => čt [den_kratky_2] => út [archiv_novinek] => Archiv novinek [logo_mobile_href] => / [logo_mobile] => [mobile_over_nadpis_menu] => Menu [mobile_over_nadpis_search] => Hledání [mobile_over_nadpis_jazyky] => Jazyky [mobile_over_nadpis_login] => Přihlášení [menu_home] => Domovská stránka [zobraz_desktop_verzi] => zobrazit plnou verzi [novinky_archiv] => Archiv aktualit [den_kratky_0] => ne [api_obor_druh_B] => Bakalářský studijní obor [charakteristika] => Charakteristika [vice] => → více [uplatneni] => Uplatnění [studijni_plan] => Studijní plán [mene] => → méně [api_obor_druh_N] => Navazující magisterský studijní obor [api_obor_druh_D] => Doktorský studijní obor [studijni_plan_povinne_predmety] => Povinné předměty [studijni_plan_volitelne_predmety] => Povinně volitelné předměty [more_info] => více informací [fakulta_FPBT_odkaz] => Fakulta potravinářské a biochemické technologie [fakulta_FPBT] => http://fpbt.vscht.cz/ [zobraz_mobilni_verzi] => zobrazit mobilní verzi [stahnout] => Stáhnout [dokumenty_kod] => Kód [dokumenty_nazev] => Název [dokumenty_platne_od] => Platné od [dokumenty_platne_do] => Platné do [den_kratky_5] => pá [paticka_mapa_odkaz] => /zakladni-informace/sidlo [den_kratky_3] => st [den_kratky_6] => so [nepodporovany_prohlizec] => Ve Vašem prohlížeči se nemusí vše zobrazit správně. Pro lepší zážitek použijte jiný. [preloader] => Počkejte prosím chvíli... ) [poduzel] => stdClass Object ( [15105] => stdClass Object ( [obsah] => [poduzel] => stdClass Object ( [15112] => stdClass Object ( [obsah] => [iduzel] => 15112 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [15109] => stdClass Object ( [obsah] => [iduzel] => 15109 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [15111] => stdClass Object ( [obsah] => [iduzel] => 15111 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) ) [iduzel] => 15105 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [15106] => stdClass Object ( [obsah] => [poduzel] => stdClass Object ( [18317] => stdClass Object ( [nazev] => [seo_title] => Domovská stránka [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [iduzel] => 18317 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/home [skupina_www] => Array ( ) [url] => /home [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_novinky [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [15445] => stdClass Object ( [nazev] => [seo_title] => Základní informace [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

Ústav analýzy potravin a výživy je součástí Fakulty potravinářské a biochemické technologie. Výzkumné projekty jsou zaměřeny především na problematiku kvality, autenticity a bezpečnosti potravin, krmiv, potravinových surovin, doplňků stravy apod. Zvláštní pozornost je věnována studiím zabývajícím se interakcemi/degradacemi jednotlivých složek potravin, což může vést ke změnám nutriční hodnoty a/nebo senzorických vlastností. Velká část výzkumu se soustředí na hodnocení vlivu životního prostředí na člověka, hodnocení cest expozice různým skupinám látek, především v rámci lidského biologického monitoringu. V posledních letech jsou v rámci interdisciplinárního výzkumu aplikovány tzv. „omics“ technologie při posuzování in vivo/in vitro účinků vyvolaných biologicky aktivními látkami (zdraví prospěšnými, i toxickými).

[iduzel] => 15445 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/zakladni-informace [skupina_www] => Array ( ) [url] => /zakladni-informace [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_submenu [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [15269] => stdClass Object ( [nazev] => [seo_title] => Studium [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

Ústav analýzy potravin a výživy nabízí zájemcům o studium následující studijní obory:

 

Bakalářské studium

      studijní obor:      Chemie a analýza potravin

                                         Forenzní analýza

 

Magisterské studium

      studijní obor:      Kvalita a bezpečnost potravin

                                        Forenzní biologická analýza

 

Doktorské studium

      studijní obor:       Chemie a analýza potravin

[iduzel] => 15269 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/studium [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_submenu [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [15126] => stdClass Object ( [nazev] => Věda a výzkum [seo_title] => Věda a výzkum [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

Klíčové oblasti našeho výzkumu

 

CHEMICKÁ BEZPEČNOST POTRAVIN

Vývoj nových pokročilých postupů pro analýzu různých skupin kontaminantů v potravinách, krmivech a vzorcích životního prostředí; výzkum preventivních opatření a strategií vedoucích k jejich minimalizaci:

  • Mykotoxiny a další přírodní toxiny
  • Rezidua pesticidů / veterinárních léčiv
  • POPs a jiné průmyslové kontaminanty
  • Kontaminanty z materiálů přicházejících do styku s potravinami / migranty
  • Procesní kontaminanty, Antinutriční látky

 

KVALITA A AUTENTICITA POTRAVIN (FALŠOVÁNÍ POTRAVIN)

Implementace nových analytických postupů pro charakterizaci a klasifikaci:

  • Metabolomu: metody profilování nebo fingeprintu (otisky prstů) založené na použití hmotnostní spektrometrie s vysokým rozlišením (ve spojení s kapalinovou (LC), plynovou (chromatografie) nebo ambientní Ms); pokročilé zpracování dat; identifikace markerů
  • Biologicky aktivních látek: bioprospekce; necílová analýza (non-target pro screening) "neznámých"  látek v rostlinách / mikroorganismech; identifikace látek využívajících techniku vysokorozlišovací hmotnostní spektrometrie
  • Aromatické látky: kombinace instrumentální a senzorické analýzy; hodnocení založené na kombinaci analýzy pomocí plynové chromatrografie a olfaktometrické detekce

 

 Naše pracoviště úzce spolupracuje v oblasti QA / QC s referenčními laboratořemi EU (EURL) sítě, účastní se mezilaboratorních studiích, a participuje i na přípravě referenčních materiálů.

 "Metrologická a zkušební laboratoř" Ústavu analýzy potravin a výživy je akreditována podle mezinárodní normy ISO / IEC 17025: 2005 Českým institutem pro akreditaci, pro externí kontrolu kvality, laboratoř se pravidelně účastní zkoušení způsobilosti (FAPAS, EU PT, IRMM, IAEA, etc.).

[iduzel] => 15126 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/veda-a-vyzkum [skupina_www] => Array ( ) [url] => /veda-a-vyzkum [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_submenu [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [15124] => stdClass Object ( [nazev] => Aktivity ústavu [seo_title] => Aktivity ústavu [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [iduzel] => 15124 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/aktivity-ustavu [skupina_www] => Array ( ) [url] => /aktivity-ustavu [sablona] => stdClass Object ( [class] => boxy [html] => [css] => [js] => $(function() { setInterval(function () { $('*[data-countdown]').each(function() { CountDownIt('#'+$(this).attr("id")); }); },1000); setInterval(function () { $('.homebox_slider:not(.stop)').each(function () { slide($(this),true); }); },5000); }); function CountDownIt(selector) { var el=$(selector);foo = new Date; var unixtime = el.attr('data-countdown')*1-parseInt(foo.getTime() / 1000); if(unixtime<0) unixtime=0; var dnu = 1*parseInt(unixtime / (3600*24)); unixtime=unixtime-(dnu*(3600*24)); var hodin = 1*parseInt(unixtime / (3600)); unixtime=unixtime-(hodin*(3600)); var minut = 1*parseInt(unixtime / (60)); unixtime=unixtime-(minut*(60)); if(unixtime<10) {unixtime='0'+unixtime;} if(dnu<10) {unixtime='0'+dnu;} if(hodin<10) {unixtime='0'+hodin;} if(minut<10) {unixtime='0'+minut;} el.html(dnu+':'+hodin+':'+minut+':'+unixtime); } function slide(el,vlevo) { if(el.length<1) return false; var leva=el.find('.content').position().left; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; var cislo=leva/sirka*-1; if(vlevo) { if(cislo+1>pocet) cislo=0; else cislo++; } else { if(cislo==0) cislo=pocet-1; else cislo--; } el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } function slideTo(el,cislo) { if(el.length<1) return false; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; if(cislo<0 || cislo>pocet) return false; el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } [autonomni] => 1 ) ) [4319] => stdClass Object ( [nazev] => Metrologická a zkušební laboratoř [seo_title] => Metrologická a zkušební laboratoř [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

Metrologická a zkušební laboratoř, celoškolské vědecko-výzkumné pracoviště zřízené při Ústavu analýzy potravin a výživy FPBT VŠCHT Praha.

Laboratoř je akreditována Českým institutem pro akreditaci podle ČSN EN ISO/IEC 17025:2005 (Posuzování shody-všeobecné požadavky na způsobilost zkušebních a kalibračních laboratoří) jako zkušební laboratoř č. 1316.2.

Laboratoř nabízí:

  • provádění akreditovaných i neakreditovaných zkoušek a poskytování konzultací a expertíz v oblasti analýzy potravin, lihovin, potravních doplňků, zemědělských produktů, krmiv, složek životního prostředí a biologicky aktivních přírodních látek, včetně látek návykových,
  • vývoj a validaci analytických metod a detekčních technik,
  • organizaci a interpretaci mezilaboratorních testů a studií,
  • účast na mezinárodní spolupráci v oblasti rozvoje a standardizace analytických metod  (spolupráce s NMi, Evropskými referenčními laboratořemi pro potraviny a IRMM),
  • provádění výzkumné činnosti v oblasti analytických postupů, detekčních a separačních technik a chemické metrologie,
  • provádění forenzních analýz a zpracování expertních posudků.     

Laboratoři je přiznán flexibilní rozsah akreditace: může modifikovat existující zkušební metody a/nebo rozšířit rozsah zkoušených parametrů v dané oblasti akreditace, případně vyvíjet další zkušební metody v rámci akreditovaných zkoušek.
Aktuální seznam činností prováděných v rámci flexibilního rozsahu je k dispozici v laboratoři.
Laboratoř je způsobilá poskytovat odborná stanoviska a interpretace výsledků zkoušek.

Kontakty:
Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., vedoucí laboratoře, Jana.Hajslova@vscht.cz, tel. 224 314 096; 220 443 185; mobil 602 833 424
Prof. Ing. Vladimír Kocourek, CSc., Vladimir.Kocourek@vscht.cz, tel. 220 443 057 
Ing. Jana Kohoutková, Ph.D. Jana.Kohoutkova@vscht.cz, tel. 220 443 184
Ing. Martina Vlčková, Martina.Vlckova@vscht.cz, tel. 220 443 180

→ více informací

[iduzel] => 4319 [canonical_url] => //intranet.vscht.cz/laboratore/akreditovane-laboratore/mzl [skupina_www] => Array ( ) [url] => /mzl [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [10947] => stdClass Object ( [nazev] => Přístup odepřen [seo_title] => Přístup odepřen [seo_desc] => Chyba 403 [autor] => [autor_email] => [perex] => [ikona] => zamek [obrazek] => [obsah] =>

Nemáte přístup k obsahu stránky.

Zkontrolujte, zda jste v síti VŠCHT Praha, nebo se přihlaste (v pravém horním rohu stránek).

[iduzel] => 10947 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[error403] [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_ikona [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [1485] => stdClass Object ( [nazev] => Stránka nenalezena [seo_title] => Stránka nenalezena [seo_desc] => Chyba 404 [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

Požadovaná stránka se na webu již nenachází. Kontaktuje prosím webmastera a upozorněte jej na chybu.

Pokud jste změnili jazyk stránek, je možné, že požadovaná stránka v překladu neexistuje. Pro pokračování prosím klikněte na home.  

Děkujeme!

[iduzel] => 1485 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[error404] [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) ) [iduzel] => 15106 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [519] => stdClass Object ( [nadpis] => [data] => [poduzel] => stdClass Object ( [22178] => stdClass Object ( [nazev] => Detaily oboru [seo_title] => Detaily oboru [seo_desc] => [autor] => Pedagogické oddělení [autor_email] => studium@vscht.cz [obsah] => [iduzel] => 22178 [canonical_url] => //study.vscht.cz/studijni-system1/obory [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studijni-system1/obory [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [39581] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => https://cis-staff.vscht.cz/studijni-plan/ [urlwildcard] => cis-path [iduzel] => 39581 [canonical_url] => //study.vscht.cz/studijni-system-plan-pdf [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studijni-system-plan-pdf [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [30344] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => https://cis-web-test.vscht.cz/studijni-system/obory/U/sitemap/lang/en/foreigner [urlwildcard] => [iduzel] => 30344 [canonical_url] => //study.vscht.cz/obory_sitemap_foreigner.xml [skupina_www] => Array ( ) [url] => /obory_sitemap_foreigner.xml [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [30128] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => https://cis-web-test.vscht.cz/redirect/ [urlwildcard] => cis-path [iduzel] => 30128 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [30124] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => https://cis-web-test.vscht.cz/redirect/context/ [urlwildcard] => cis-path [iduzel] => 30124 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [30011] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => https://cis-web-test.vscht.cz/studijni-system/ [urlwildcard] => cis-path [iduzel] => 30011 [canonical_url] => //study.vscht.cz/studijni-system [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studijni-system [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [28344] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => https://cis-web-test.vscht.cz/studijni-system/obory/U/sitemap/lang/cs [urlwildcard] => [iduzel] => 28344 [canonical_url] => //study.vscht.cz/obory_sitemap_cs.xml [skupina_www] => Array ( ) [url] => /obory_sitemap_cs.xml [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [25054] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => http://cis-test1.vscht.cz:8001/prace/seznam/druh/I/fakulta/FCHI/index/schovat/obor,ustav/seskupit/ustav,obor/ [urlwildcard] => cis-path [iduzel] => 25054 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [25057] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => http://cis-test1.vscht.cz/prace/seznam/ [iduzel] => 25057 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [22180] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => https://cis-web.vscht.cz/obory/S/predmet/ [iduzel] => 22180 [canonical_url] => //study.vscht.cz/studijni-system1/predmet [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studijni-system1/predmet [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [22177] => stdClass Object ( [nazev] => Studijní plán [seo_title] => Studijní plán [seo_desc] => [autor] => Pedagogické oddělení [autor_email] => studium@vscht.cz [obsah] => [iduzel] => 22177 [canonical_url] => //study.vscht.cz/studijni-system1/studijni-plan [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studijni-system1/studijni-plan [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [22005] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => https://cis-web.vscht.cz/obory/U/obory/obor/FCHI-CHEMIE,FCHT-T,FCHT-V,FCHI-ANFYCH [iduzel] => 22005 [canonical_url] => //study.vscht.cz [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) ) [iduzel] => 519 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) ) [sablona] => stdClass Object ( [class] => web [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) [api_suffix] => )

DATA


stdClass Object
(
    [nazev] => 
    [seo_title] => Studium
    [seo_desc] => 
    [autor] => 
    [autor_email] => 
    [obsah] => 

Ústav analýzy potravin a výživy nabízí zájemcům o studium následující studijní obory:

 

Bakalářské studium

      studijní obor:      Chemie a analýza potravin

                                         Forenzní analýza

 

Magisterské studium

      studijní obor:      Kvalita a bezpečnost potravin

                                        Forenzní biologická analýza

 

Doktorské studium

      studijní obor:       Chemie a analýza potravin

[submenuno] => [iduzel] => 15269 [platne_od] => 28.01.2017 23:12:00 [zmeneno_cas] => 28.01.2017 23:12:29.433545 [zmeneno_uzivatel_jmeno] => Martina Vlčková [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/studium [idvazba] => 18620 [cms_time] => 1506144891 [skupina_www] => Array ( ) [slovnik] => Array ( ) [poduzel] => stdClass Object ( [15456] => stdClass Object ( [nazev] => [seo_title] => Bakalářské studium [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

Bakalářské studium

 

Charakteristika oboru a profil absolventa

Studijní plány


Předměty bakalářského studia vyučované na ústavu

1. Ročník

2. Ročník

3. Ročník


 

Bakalářské práce

Pokyny pro vypracování bakalářské práce

Aktuálně řešené bakalářské práce (2016/2017)

Přehled bakalářských prací obhájených na ústavu od roku 2007/2008

[poduzel] => stdClass Object ( [37634] => stdClass Object ( [nazev] => Bakalářské práce [seo_title] => Bakalářské práce [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [perex] => [ikona] => [obrazek] => [obsah] =>

Aktuálně řešené bakalářské práce

  

Seznam obhájených bakalářských prací

 

Postup při vypracování a odevzdání, generování obálky a šablony bakalářské práce naleznete zde.

[iduzel] => 37634 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/studium/bakalarske-studium/37634 [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium/bakalarske-studium/37634 [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [37630] => stdClass Object ( [nazev] => [seo_title] => Předměty bakalářského studia [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

Předměty bakalářského studia vyučované na ústavu

1. Ročník

2. Ročník

3. Ročník

[iduzel] => 37630 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/studium/bakalarske-studium/37630 [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium/bakalarske-studium/37630 [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [37627] => stdClass Object ( [obsah] => [iduzel] => 37627 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/studium/bakalarske-studium/37627 [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium/bakalarske-studium/37627 [sablona] => stdClass Object ( [class] => boxy [html] => [css] => [js] => $(function() { setInterval(function () { $('*[data-countdown]').each(function() { CountDownIt('#'+$(this).attr("id")); }); },1000); setInterval(function () { $('.homebox_slider:not(.stop)').each(function () { slide($(this),true); }); },5000); }); function CountDownIt(selector) { var el=$(selector);foo = new Date; var unixtime = el.attr('data-countdown')*1-parseInt(foo.getTime() / 1000); if(unixtime<0) unixtime=0; var dnu = 1*parseInt(unixtime / (3600*24)); unixtime=unixtime-(dnu*(3600*24)); var hodin = 1*parseInt(unixtime / (3600)); unixtime=unixtime-(hodin*(3600)); var minut = 1*parseInt(unixtime / (60)); unixtime=unixtime-(minut*(60)); if(unixtime<10) {unixtime='0'+unixtime;} if(dnu<10) {unixtime='0'+dnu;} if(hodin<10) {unixtime='0'+hodin;} if(minut<10) {unixtime='0'+minut;} el.html(dnu+':'+hodin+':'+minut+':'+unixtime); } function slide(el,vlevo) { if(el.length<1) return false; var leva=el.find('.content').position().left; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; var cislo=leva/sirka*-1; if(vlevo) { if(cislo+1>pocet) cislo=0; else cislo++; } else { if(cislo==0) cislo=pocet-1; else cislo--; } el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } function slideTo(el,cislo) { if(el.length<1) return false; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; if(cislo<0 || cislo>pocet) return false; el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } [autonomni] => 1 ) ) [21200] => stdClass Object ( [nazev] => Studijní obory [seo_title] => Studijní obory [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [iduzel] => 21200 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/studium/bakalarske-studium/uchazec [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium/bakalarske-studium/uchazec [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) ) [iduzel] => 15456 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/studium/bakalarske-studium [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium/bakalarske-studium [sablona] => stdClass Object ( [class] => boxy [html] => [css] => [js] => $(function() { setInterval(function () { $('*[data-countdown]').each(function() { CountDownIt('#'+$(this).attr("id")); }); },1000); setInterval(function () { $('.homebox_slider:not(.stop)').each(function () { slide($(this),true); }); },5000); }); function CountDownIt(selector) { var el=$(selector);foo = new Date; var unixtime = el.attr('data-countdown')*1-parseInt(foo.getTime() / 1000); if(unixtime<0) unixtime=0; var dnu = 1*parseInt(unixtime / (3600*24)); unixtime=unixtime-(dnu*(3600*24)); var hodin = 1*parseInt(unixtime / (3600)); unixtime=unixtime-(hodin*(3600)); var minut = 1*parseInt(unixtime / (60)); unixtime=unixtime-(minut*(60)); if(unixtime<10) {unixtime='0'+unixtime;} if(dnu<10) {unixtime='0'+dnu;} if(hodin<10) {unixtime='0'+hodin;} if(minut<10) {unixtime='0'+minut;} el.html(dnu+':'+hodin+':'+minut+':'+unixtime); } function slide(el,vlevo) { if(el.length<1) return false; var leva=el.find('.content').position().left; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; var cislo=leva/sirka*-1; if(vlevo) { if(cislo+1>pocet) cislo=0; else cislo++; } else { if(cislo==0) cislo=pocet-1; else cislo--; } el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } function slideTo(el,cislo) { if(el.length<1) return false; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; if(cislo<0 || cislo>pocet) return false; el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } [autonomni] => 1 ) ) [24988] => stdClass Object ( [nazev] => Databáze chemických reakcí v potravinách [barva_pozadi] => cervena [uslideru] => false [text] =>

originál

[poduzel] => Array ( ) [iduzel] => 24988 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => infobox [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [24987] => stdClass Object ( [nazev] => Chemický slovník [barva_pozadi] => cervena [uslideru] => false [text] =>

originál  

Chemický slovník (aplikace pro Android)

[poduzel] => Array ( ) [iduzel] => 24987 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => infobox [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [15457] => stdClass Object ( [nazev] => [seo_title] => Magisterské studium [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

Magisterské studium

 

Charakteristika oboru a profil absolventa

Studijní plány


 

Předměty magisterského studia vyučované na ústavu

1. ročník

  • Odborná praxe

2. ročník

Diplomová práce

Pokyny pro vypracování diplomové práce

Zkušební okruhy pro státní závěrečné zkoušky pokračujícího magisterského studia na Ústavu analýzy potravin a výživy

Aktuálně řešené diplomové práce (2016/2017)

Přehled obhájených diplomových prací na ústavu od roku 2007/2008

[poduzel] => stdClass Object ( [37727] => stdClass Object ( [nazev] => Diplomové práce [seo_title] => Diplomové práce [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

Aktuálně řešené diplomové práce

 

Seznam obhájených diplomových prací

 

Postup při vypracování a odevzdání, generování obálky a šablony bakalářské práce naleznete zde.

[iduzel] => 37727 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium/magisterske-studium/37727 [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [37726] => stdClass Object ( [nazev] => Předměty magisterského studia [seo_title] => Předměty magisterského studia [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

Předměty magisterského studia vyučované na ústavu

1. ročník

  • Odborná praxe

2. ročník

 

  Zkušební okruhy ke státním závěrečným zkouškám

[iduzel] => 37726 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/studium/magisterske-studium/37726 [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium/magisterske-studium/37726 [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [37722] => stdClass Object ( [obsah] => [iduzel] => 37722 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/studium/magisterske-studium/37722 [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium/magisterske-studium/37722 [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [23422] => stdClass Object ( [obsah] => [iduzel] => 23422 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [21208] => stdClass Object ( [nazev] => Magisterské studium [seo_title] => Magisterské studium [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [perex] => [ikona] => [obrazek] => [obsah] => [iduzel] => 21208 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/studium/magisterske-studium/uchazec [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium/magisterske-studium/uchazec [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) ) [iduzel] => 15457 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/studium/magisterske-studium [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium/magisterske-studium [sablona] => stdClass Object ( [class] => boxy [html] => [css] => [js] => $(function() { setInterval(function () { $('*[data-countdown]').each(function() { CountDownIt('#'+$(this).attr("id")); }); },1000); setInterval(function () { $('.homebox_slider:not(.stop)').each(function () { slide($(this),true); }); },5000); }); function CountDownIt(selector) { var el=$(selector);foo = new Date; var unixtime = el.attr('data-countdown')*1-parseInt(foo.getTime() / 1000); if(unixtime<0) unixtime=0; var dnu = 1*parseInt(unixtime / (3600*24)); unixtime=unixtime-(dnu*(3600*24)); var hodin = 1*parseInt(unixtime / (3600)); unixtime=unixtime-(hodin*(3600)); var minut = 1*parseInt(unixtime / (60)); unixtime=unixtime-(minut*(60)); if(unixtime<10) {unixtime='0'+unixtime;} if(dnu<10) {unixtime='0'+dnu;} if(hodin<10) {unixtime='0'+hodin;} if(minut<10) {unixtime='0'+minut;} el.html(dnu+':'+hodin+':'+minut+':'+unixtime); } function slide(el,vlevo) { if(el.length<1) return false; var leva=el.find('.content').position().left; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; var cislo=leva/sirka*-1; if(vlevo) { if(cislo+1>pocet) cislo=0; else cislo++; } else { if(cislo==0) cislo=pocet-1; else cislo--; } el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } function slideTo(el,cislo) { if(el.length<1) return false; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; if(cislo<0 || cislo>pocet) return false; el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } [autonomni] => 1 ) ) [15764] => stdClass Object ( [nazev] => [seo_title] => Doktorské studium [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

Doktorské studium

Doktorské studium na FPBT

Dizertační práce aktuálně řešené na Ústavu

Dizertační práce obhájené na Ústavu od roku 1993

 

[poduzel] => stdClass Object ( [38696] => stdClass Object ( [nazev] => Dizertační práce [seo_title] => Dizertační práce [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

Dizertační práce aktuálně řešené na Ústavu

 

Dizertační práce obhájené na Ústavu od roku 1993

 

Formát dizertační práce přizpůsobte jednotným technickým pokynům doporučených Centrem informačních služeb VŠCHT Praha.

[iduzel] => 38696 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/studium/doktorske-studium/38696 [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium/doktorske-studium/38696 [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [21209] => stdClass Object ( [nazev] => Doktorské studium [seo_title] => Doktorské studium [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [perex] => [ikona] => [obrazek] => [obsah] => [iduzel] => 21209 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/studium/doktorske-studium/uchazec [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium/doktorske-studium/uchazec [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [38693] => stdClass Object ( [obsah] => [iduzel] => 38693 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/studium/doktorske-studium/38693 [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium/doktorske-studium/38693 [sablona] => stdClass Object ( [class] => boxy [html] => [css] => [js] => $(function() { setInterval(function () { $('*[data-countdown]').each(function() { CountDownIt('#'+$(this).attr("id")); }); },1000); setInterval(function () { $('.homebox_slider:not(.stop)').each(function () { slide($(this),true); }); },5000); }); function CountDownIt(selector) { var el=$(selector);foo = new Date; var unixtime = el.attr('data-countdown')*1-parseInt(foo.getTime() / 1000); if(unixtime<0) unixtime=0; var dnu = 1*parseInt(unixtime / (3600*24)); unixtime=unixtime-(dnu*(3600*24)); var hodin = 1*parseInt(unixtime / (3600)); unixtime=unixtime-(hodin*(3600)); var minut = 1*parseInt(unixtime / (60)); unixtime=unixtime-(minut*(60)); if(unixtime<10) {unixtime='0'+unixtime;} if(dnu<10) {unixtime='0'+dnu;} if(hodin<10) {unixtime='0'+hodin;} if(minut<10) {unixtime='0'+minut;} el.html(dnu+':'+hodin+':'+minut+':'+unixtime); } function slide(el,vlevo) { if(el.length<1) return false; var leva=el.find('.content').position().left; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; var cislo=leva/sirka*-1; if(vlevo) { if(cislo+1>pocet) cislo=0; else cislo++; } else { if(cislo==0) cislo=pocet-1; else cislo--; } el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } function slideTo(el,cislo) { if(el.length<1) return false; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; if(cislo<0 || cislo>pocet) return false; el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } [autonomni] => 1 ) ) [25187] => stdClass Object ( [nazev] => [seo_title] => Témata disertačních prací [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [iduzel] => 25187 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/studium/doktorske-studium/temata-disertacnich-praci [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium/doktorske-studium/temata-disertacnich-praci [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) ) [iduzel] => 15764 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/studium/doktorske-studium [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium/doktorske-studium [sablona] => stdClass Object ( [class] => boxy [html] => [css] => [js] => $(function() { setInterval(function () { $('*[data-countdown]').each(function() { CountDownIt('#'+$(this).attr("id")); }); },1000); setInterval(function () { $('.homebox_slider:not(.stop)').each(function () { slide($(this),true); }); },5000); }); function CountDownIt(selector) { var el=$(selector);foo = new Date; var unixtime = el.attr('data-countdown')*1-parseInt(foo.getTime() / 1000); if(unixtime<0) unixtime=0; var dnu = 1*parseInt(unixtime / (3600*24)); unixtime=unixtime-(dnu*(3600*24)); var hodin = 1*parseInt(unixtime / (3600)); unixtime=unixtime-(hodin*(3600)); var minut = 1*parseInt(unixtime / (60)); unixtime=unixtime-(minut*(60)); if(unixtime<10) {unixtime='0'+unixtime;} if(dnu<10) {unixtime='0'+dnu;} if(hodin<10) {unixtime='0'+hodin;} if(minut<10) {unixtime='0'+minut;} el.html(dnu+':'+hodin+':'+minut+':'+unixtime); } function slide(el,vlevo) { if(el.length<1) return false; var leva=el.find('.content').position().left; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; var cislo=leva/sirka*-1; if(vlevo) { if(cislo+1>pocet) cislo=0; else cislo++; } else { if(cislo==0) cislo=pocet-1; else cislo--; } el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } function slideTo(el,cislo) { if(el.length<1) return false; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; if(cislo<0 || cislo>pocet) return false; el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } [autonomni] => 1 ) ) [18561] => stdClass Object ( [nazev] => [seo_title] => Studentská vědecká konference [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

Studentská vědecká konference (SVK) se v letošním roce na Ústavu analýzy potravin a výživy organizuje v pěti přednáškových sekcí (Chemie a analýza potravin A – E) za účasti rekordního počtu 44 studentů. Studenti oborů Kvalita a bezpečnosti potravin a Forenzní biologická analýza budou prezentovat výsledky své odborné činnosti formou krátkých přednášek. Nejlepší práce budou odměněny i díky finanční podpoře našich průmyslových partnerů, v každé sekci bude udělena i Cena studentů.

 

 SVK_2016_sponzori_2 (originál)

[poduzel] => stdClass Object ( [20925] => stdClass Object ( [nazev] => Ročníky SVK [barva_pozadi] => cervena [uslideru] => false [text] => [iduzel] => 20925 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => infobox [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [20935] => stdClass Object ( [nazev] => [seo_title] => SVK 2005 [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

SVK 2005

Seznam sekcí a složení komisí - ústav 323

Sekce: Chemie a analýza potravin I (přednášková)

Komise:  
Předseda: prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
Členové: Dr. Ing. Kateřina Holadová
  Dr. Ing. Jan Poustka
  Ing. Tomáš Čajka


Studenti:



Sekce: Chemie a analýza potravin II (přednášková)

Komise:  
Předseda: doc. Ing. Vladimír Kocourek, CSc.
Členové: Dr. Ing. Věra Schulzová
  Ing. Jana Kohoutková, Ph.D.

[iduzel] => 20935 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/studium/svk/20935 [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium/svk/20935 [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [20934] => stdClass Object ( [nazev] => [seo_title] => SVK 2006 [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

SVK 2006

Seznam sekcí a složení komisí - ústav 323

Sekce: Chemie a analýza potravin I (přednášková)

Komise:  
Předseda: prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
Členové: doc. Dr. Ing. Jan Poustka
  Dr. Ing. Jana Holadová
  Ing. Tomáš Čajka





Sekce: Chemie a analýza potravin II (přednášková)

Komise:  
Předseda: doc. Ing. Vladimír Kocourek, CSc.
Členové: Doc. Dr. Ing. Richard Koplík
  Dr. Ing. Věra Schulzová
  Dr. Ing. Karel Cejpek



[iduzel] => 20934 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/studium/svk/20934 [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium/svk/20934 [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [20933] => stdClass Object ( [nazev] => [seo_title] => SVK 2007 [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

SVK 2007

Seznam sekcí a složení komisí - ústav 323

Sekce: Chemie a analýza potravin I (přednášková)

Komise:  
Předseda: prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
Členové: doc. Dr. Ing. Jan Poustka
  doc. Dr. Ing. Kateřina Riddellová
  Ing. Tomáš Čajka
  Ing. Marie Suchanová



Sekce: Chemie a analýza potravin II (přednášková)

Komise:  
Předseda: doc. Ing. Vladimír Kocourek, CSc.
Členové: Doc. Dr. Ing. Richard Koplík
  Dr. Ing. Věra Schulzová
  Dr. Ing. Jana Pulkrabová
  Dr. Ing. Jakub Schůrek



[iduzel] => 20933 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/studium/svk/20933 [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium/svk/20933 [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [20932] => stdClass Object ( [nazev] => [seo_title] => SVK 2008 [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

SVK 2008

Seznam sekcí a složení komisí - ústav 323

Sekce: Chemie a analýza potravin I (přednášková)

Komise:  
Předseda: prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
Členové: doc. Dr. Ing. Jan Poustka
  doc. Dr. Ing. Kateřina Riddellová
  Ing. Tomáš Čajka
  Ing. Jana Pulkrabová



Sekce: Chemie a analýza potravin II (přednášková)

Komise:  
Předseda: doc. Ing. Vladimír Kocourek, CSc.
Členové: Dr. Ing. Věra Schulzová
  Ing. Jana Kohoutková, Ph.D.
  Dr. Ing. Zdeňka Panovská
  Dr. Ing. Karel Cejpek



[iduzel] => 20932 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/studium/svk/20932 [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium/svk/20932 [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [20930] => stdClass Object ( [nazev] => [seo_title] => SVK 2010 [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

SVK 2010

Seznam sekcí a složení komisí - ústav 323

Sekce: Chemie a analýza potravin A (přednášková)

Komise:  
Předseda: prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
Členové: Ing. Ondřej Lacina
  Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.
  doc. Dr. Ing. Kateřina Riddellová



Sekce: Chemie a analýza potravin B (přednášková)

Komise:  
Předseda: doc. Dr. Ing. Jan Poustka
Členové: doc. Ing. Tomáš Čajka, Ph.D.
  Ing. Jana Kohoutková, Ph.D.
  Ing. Lukáš Václavík





Sekce: Chemie a analýza potravin C (přednášková)

Komise:  
Předseda: doc. Dr. Ing. Marek Doložal
Členové: Dr. Ing. Karel Cejpek
  Ing. Zuzana Réblová, Ph.D.
  doc. Dr. Ing. Věra Schulzová



[iduzel] => 20930 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/studium/svk/20930 [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium/svk/20930 [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [20931] => stdClass Object ( [nazev] => [seo_title] => SVK 2009 [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

SVK 2009

Seznam sekcí a složení komisí - ústav 323

Sekce: Chemie a analýza potravin I (přednášková)

Komise:  
Předseda: prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
Členové: Ing. Ondřej Lacina
  Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.





Sekce: Chemie a analýza potravin II (přednášková)

Komise:  
Předseda: doc. Dr. Ing. Jan Poustka
Členové: Dr. Ing. Věra Schulzová
  Ing. Lukáš Václavík





Sekce: Chemie a analýza potravin III (přednášková)

Komise:  
Předseda: doc. Dr. Ing. Kateřina Riddellová
Komise:  
Předseda: doc. Dr. Ing. Kateřina Riddellová
Členové: Ing. Tomáš Čajka, Ph.D.
  Dr. Ing. Karel Cejpek

[iduzel] => 20931 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/studium/svk/20931 [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium/svk/20931 [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [21225] => stdClass Object ( [nazev] => [seo_title] => SVK 2011 [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

SVK 2011

Seznam sekcí a složení komisí - ústav 323

Sekce: Chemie a analýza potravin A (přednášková)

Komise:  
Předseda: prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
Členové: doc. Ing. Tomáš Čajka, Ph.D.
  Ing. Ondřej Lacina
  Ing. Lukáš Václavík, Ph.D.





Sekce: Chemie a analýza potravin B (přednášková)

Komise:  
Předseda: prof. Ing. Vladimír Kocourek, CSc.
Členové: doc. Dr. Ing. Jan Poustka
  Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.
  Ing. Milena Zachariášová, Ph.D.



Sekce: Chemie a analýza potravin C (přednášková)

Komise:  
Předseda: doc. Dr. Ing. Kateřina Riddellová
Členové: doc. Dr. Ing. Karel Cejpek
  Ing. Marta Václavíková
  Ing. Zuzana Zelinková, Ph.D.





Sekce: Chemie a analýza potravin D (přednášková)

Komise:  
Předseda: Dr. Ing. Zdenka Panovská
Členové: Ing. Jana Kohoutková, Ph.D.
  doc. Ing. Jan Pánek, CSc.
  doc. Dr. Ing. Věra Schulzová

[iduzel] => 21225 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/studium/svk/21225 [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium/svk/21225 [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [20866] => stdClass Object ( [nazev] => [seo_title] => SVK 2012 [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

SVK 2012_sponzoři (originál)

SVK 2012

Seznam sekcí a složení komisí - ústav 323

Sekce: Chemie a analýza potravin A (přednášková)

Komise:  
Předseda: Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.
Členové: Ing. Ondřej Lacina, Ph.D.
  Ing. Milena Zachariášová, Ph.D.



Sekce: Chemie a analýza potravin B (přednášková)

Komise:  
Předseda: Prof. Ing. Vladimír Kocourek, CSc.
Členové: Ing. Jana Kohoutková, Ph.D.
  Ing. Lucie Drábová



Sekce: Chemie a analýza potravin C (přednášková)

Komise:  
Předseda: doc. Dr. Jan Poustka
Členové: doc. Dr. Ing. Karel Cejpek
  Ing. Kamila Kalachová



Sekce: Chemie a analýza potravin D (přednášková)

Komise:  
Předseda: doc. Ing. Jan Pánek, CSc.
Členové: doc. Dr. Ing. Věra Schulzová
  Ing. Petra Hrádková

[iduzel] => 20866 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/studium/svk/20866 [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium/svk/20866 [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [20886] => stdClass Object ( [nazev] => [seo_title] => SVK 2013 [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

SVK_2013_sponzori (originál)

SVK 2013

Seznam sekcí a složení komisí - ústav 323

Sekce: Chemie a analýza potravin A (přednášková)

Komise:  
Předseda: Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.
Členové: Ing. Kamila Kalachová, Ph.D.
  Ing. Ondřej Lacina, Ph.D.




Sekce: Chemie a analýza potravin B (přednášková)

Komise:  
Předseda: prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
Členové: doc. Dr. Ing. Věra Schulzová
  Ing. Milena Zachariášová, Ph.D.


Sekce: Chemie a analýza potravin C (přednášková)

Komise:  
Předseda: prof. Ing. Vladimír Kocourek, CSc.
Členové: Ing. Lucie Drábová, Ph.D.
  Ing. Jana Kohoutková, Ph.D.




Sekce: Chemie a analýza potravin D (přednášková)

Komise:  
Předseda: doc. Ing. Jan Pánek, CSc.
Členové: doc. Dr. Ing. Karel Cejpek
  doc. Dr. Ing. Zdenka Panovská



[iduzel] => 20886 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/studium/svk/20886 [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium/svk/20886 [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [23811] => stdClass Object ( [nazev] => [seo_title] => SVK 2014 [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

SVK_2014_sponzori (originál)

SVK 2014

Seznam sekcí a složení komisí – ústav 323

Sekce:                  Chemie a analýza potravin A (přednášková)

Komise: 

Předseda:

doc. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.

Členové:

Ing. Ondřej Lacina, Ph.D.

 

Ing. Marie Suchanová, Ph.D.

 


Sekce:                  Chemie a analýza potravin B (přednášková)

Komise: 

Předseda:

prof. Dr. Ing. Jan Poustka

Členové:

Ing. Lucie Drábová, Ph.D

 

doc. Dr. Ing. Věra Schulzová

 


 

Sekce:                  Chemie a analýza potravin C (přednášková)

Komise: 

Předseda:

prof. Ing. Vladimír Kocourek, CSc.

Členové:

Ing. Vojtěch Hrbek

 

doc. Ing. Milena Zachariášová, Ph.D.

  


Sekce:                  Chemie a analýza potravin D (přednášková)

Komise: 

Předseda:

doc. Ing. Jan Pánek, CSc.

Členové:

doc. Dr. Ing. Karel Cejpek

 

doc. Dr. Ing. Zdenka Panovská

[iduzel] => 23811 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/studium/svk/23811 [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium/svk/23811 [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [23764] => stdClass Object ( [nazev] => [seo_title] => SVK 2015 [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

Poděkování sponzorům (originál)

SVK 2015                                                                            

Seznam sekcí a složení komisí – ústav 323

Sekce:                Chemie a analýza potravin A (přednášková)

B32, 9:00

Komise:  
Předseda: doc. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.
Členové: Ing. Ondřej Lacina, Ph.D.
  Ing. Marie Suchanová, Ph.D.

 

Studenti:           Bc. František Beneš (M2)
                              Bc. Dominika Gavlasová (M1) - 3. místo, cena studentů
                              Bc. Anna Homolová (M2) - 4. místo
                              Bc. Iveta Kuchařová (M1)
                              Bc. Lucie Máčiková (M2)
                              Bc. Martina Mezlíková (M2) - 2. místo
                              Bc. Petra Nenáhlová (M1)
                              Bc. Veronika Palůchová (M1) - 1. místo
                              Bc. Daniela Zámečníková (M2)


Sekce:                Chemie a analýza potravin B (přednášková)

B33, 9:00

Komise:  
Předseda: prof. Ing. Vladimír Kocourek, CSc.
Členové: Ing. Zbyněk Džuman
  Ing. Jana Kohoutková, Ph.D.

 

Studenti:           Bc. Diana Ciencialová (M2)
                              Bc. Kateřina Formánková (M1) - 2. místo
                              Bc. Hana Koníčková (M2) - 3. místo
                              Bc. Lucie Matějková (M2)
                              Bc. Anh Quynh Nguyen (M2) - 1. místo, cena studentů
                              Bc. Alena Orosová (M1)
                              Bc. Michaela Rektorisová (M2) - 4. místo
                              Bc. Alyona Vassilková (M2)
                              Bc. Leoš Uttl (M1)


Sekce:                Chemie a analýza potravin C (přednášková)

B31, 9:00

Komise:  
Předseda: prof. Dr. Ing. Jan Poustka 
Členové: prof. Dr. Ing. Richard Koplík
  doc. Dr. Ing. Věra Schulzová

 

Studenti:           Bc. Kateřina Báčová (M1) - 3. místo, cena studentů
                              Bc. Veronika Bánovská (M2)
                              Bc. Lucie Černá (M1) - 1. místo
                              Bc. Tomáš Gramblička (M2) - 2. místo
                              Bc. Pavlína Knitlová (M2)
                              Bc. Zuzana Kubošková (M1)
                              Bc. Martina Kuralová (M1)
                              Bc. Dominika Sosnová (M2)
                              Bc. Marie Vomáčková (M2) - 4. místo


Sekce:                Chemie a analýza potravin D (přednášková)

B06, 9:00

Komise:  
Předseda:

doc. Ing. Milena Stránská, Ph.D.

Členové: doc. Dr. Ing. Karel Cejpek
  Ing. Vojtěch Hrbek

 

Studenti:           Bc. Jiří Hricko (M1) - 2. místo
                              Bc. Valeriya Kuznetsova (M2)
                              Bc. Klára Navrátilová (M1)
                              Bc. Petra Oliveriusová (M2)
                              Bc. Martina Orolínová (M2) - 3. místo
                              Bc. Bibiána Šimalíková (M2)
                              Bc. Barbora Tůmová (M2) - 1. místo, cena studentů
                              Bc. Anna Vincíková (M1) - 4. místo
                              Bc. Veronika Vochozková (M2)

 

[iduzel] => 23764 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/studium/svk/23764 [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium/svk/23764 [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [29750] => stdClass Object ( [nazev] => [seo_title] => SVK 2016 [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

SVK 2016

Seznam sekcí a složení komisí – ústav 323

Sekce:                Chemie a analýza potravin A (přednášková)

B159, 9:00

Komise:  
Předseda: prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
Členové: Ing. Jaromír Hradecký
  Ing. Darina Lanková
  Ing. Monika Tomaniová, Ph.D.

 

Studenti:     Bc. Šárka Štěpová (M2)
                        Bc. Anna Tobolková (M2) - 2. místo
                        Bc. Jakub Tomáško (M1) 3. místo
                        Bc. Leoš Uttl (M2) - 1. místo, cena studentů
                        Bc. Anna Vincíková (M2)
                        Bc. Jana Vrzalová (M1)
                        Bc. Lucie Zápalová (M1)
                        Bc. Veronika Zíbarová (M2) - 4. místo


Sekce:                Chemie a analýza potravin B (přednášková)

B06, 9:00

Komise:  
Předseda: doc. Ing. Milena Stránská, Ph.D.
Členové: doc. Dr. Ing. Karel Cejpek
  Ing. Lucie Drábová, Ph.D.
  Ing. Vojtěch Hrbek

 

Studenti:     Bc. Petra Nenáhlová (M2) - 1. místo, cena studentů
                        Bc. Kateřina Nořinská (M2) - 4. místo
                        Bc. Alena Orosová (M2)
                        Bc. Veronika Palůchová (M2) - 2. místo
                        Bc. Tereza Pávková (M1)
                        Bc. Kamila Richterová (M1)
                        Bc. Michaela Řičařová (M2)
                        Bc. Michaela Sihlovcová (M1) - 3. místo
                        Bc. Šarlota Smutná (M2)           


Sekce:                Chemie a analýza potravin C (přednášková)

B31, 9:00

Komise:  
Předseda: prof. Dr. Ing. Jan Poustka 
Členové: prof. Dr. Ing. Richard Koplík
  Ing. Veronika Krtková
  doc. Dr. Ing. Věra Schulzová

 

Studenti:     Bc. Michal Kratochvíl (M2)
                        Bc. Lucie Kreichová (M2) - 3. místo
                        Bc. Veronika Krejčová (M2)
                        Bc. Anna Kronusová (M2)
                        Bc. Zuzana Kubošková (M2) - 4. místo
                        Bc. Michael Kuča (M2) - 2. místo
                        Bc. Iveta Kuchařová (M2) - cena studentů
                        Bc. Martina Kuralová (M2) - 1. místo
                        Bc. Petr Mráz (M2)           


Sekce:                Chemie a analýza potravin D (přednášková)

B33, 9:00

Komise:  
Předseda:

prof. Ing. Vladimír Kocourek, CSc.

Členové: Ing. Jana Kohoutková, Ph.D.
  doc. Ing. Jan Pánek, CSc.
  Ing. Zdeňka Vepříková

 

Studenti:    Bc. Jiří Hricko (M2) - 1. místo, cena studentů
                        Bc. Šárka Hubálková (M2)
                        Bc. Veronika Hyžíková (M2) - 3. místo
                        Bc. Miroslava Jeřábková (M1)
                        Bc. Aneta Johanidesová (M2)
                        Bc. Lucie Kajúchová (M2)
                        Bc. Adéla Koldová (M2)
                        Bc. Jana Kotschwarová (M1) - 4. místo
                        Bc. František Krátký (M1) - 2. místo                    


Sekce:                Chemie a analýza potravin E (přednášková)

B32, 9:00

Komise:  
Předseda:

doc. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.

Členové: doc. Dr. Ing. Marek Doležal
  Ing. Zbyněk Džuman
  Ing. Marie Suchanová, Ph.D.

 

Studenti:     Bc. Kateřina Báčová (M2) - 1. místo
                        Bc. Patricie Bártová (M2)
                        Bc. Aneta Bumbová (M1) - 3. místo
                        Bc. Lucie Černá (M2) - 2. místo, cena studentů
                        Bc. Anna Debřičková (M1) - 4. místo
                        Bc. Barbora Dušičková (M1) - cena studentů
                        Bc. Kateřina Formánková (M2)
                        Bc. Dominika Gavlasová (M2)
                        Bc. Marek Havlíček (M2)

         

 

[iduzel] => 29750 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/studium/svk/29750 [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium/svk/29750 [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) ) [iduzel] => 18561 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/studium/svk [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium/svk [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) ) [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_submenu [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) [api_suffix] => )

Databáze chemických reakcí v potravinách

originál

×


VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
Fax: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi