Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Studium → Studentská vědecká konference → SVK 2014
iduzel: 23811
idvazba: 29940
šablona: stranka
čas: 23.9.2017 07:38:24
verze: 3813
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

SVK_2014_sponzori (originál)

SVK 2014

Seznam sekcí a složení komisí – ústav 323

Sekce:                  Chemie a analýza potravin A (přednášková)

Komise: 

Předseda:

doc. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.

Členové:

Ing. Ondřej Lacina, Ph.D.

 

Ing. Marie Suchanová, Ph.D.

 


Sekce:                  Chemie a analýza potravin B (přednášková)

Komise: 

Předseda:

prof. Dr. Ing. Jan Poustka

Členové:

Ing. Lucie Drábová, Ph.D

 

doc. Dr. Ing. Věra Schulzová

 


 

Sekce:                  Chemie a analýza potravin C (přednášková)

Komise: 

Předseda:

prof. Ing. Vladimír Kocourek, CSc.

Členové:

Ing. Vojtěch Hrbek

 

doc. Ing. Milena Zachariášová, Ph.D.

  


Sekce:                  Chemie a analýza potravin D (přednášková)

Komise: 

Předseda:

doc. Ing. Jan Pánek, CSc.

Členové:

doc. Dr. Ing. Karel Cejpek

 

doc. Dr. Ing. Zdenka Panovská

Aktualizováno: 31.1.2017 23:31, Autor: Martina Vlčková


VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
Fax: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi