Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Studium → Studentská vědecká konference → SVK 2011
iduzel: 21225
idvazba: 26327
šablona: stranka
čas: 23.11.2017 03:01:42
verze: 3887
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

SVK 2011

Seznam sekcí a složení komisí - ústav 323

Sekce: Chemie a analýza potravin A (přednášková)

Komise:  
Předseda: prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
Členové: doc. Ing. Tomáš Čajka, Ph.D.
  Ing. Ondřej Lacina
  Ing. Lukáš Václavík, Ph.D.





Sekce: Chemie a analýza potravin B (přednášková)

Komise:  
Předseda: prof. Ing. Vladimír Kocourek, CSc.
Členové: doc. Dr. Ing. Jan Poustka
  Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.
  Ing. Milena Zachariášová, Ph.D.



Sekce: Chemie a analýza potravin C (přednášková)

Komise:  
Předseda: doc. Dr. Ing. Kateřina Riddellová
Členové: doc. Dr. Ing. Karel Cejpek
  Ing. Marta Václavíková
  Ing. Zuzana Zelinková, Ph.D.





Sekce: Chemie a analýza potravin D (přednášková)

Komise:  
Předseda: Dr. Ing. Zdenka Panovská
Členové: Ing. Jana Kohoutková, Ph.D.
  doc. Ing. Jan Pánek, CSc.
  doc. Dr. Ing. Věra Schulzová

Aktualizováno: 27.8.2015 13:53, Autor: Jana Pulkrabová


VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
Fax: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi