Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Studium → Studentská vědecká konference → SVK 2006
iduzel: 20934
idvazba: 25943
šablona: stranka
čas: 23.9.2017 07:36:34
verze: 3813
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

SVK 2006

Seznam sekcí a složení komisí - ústav 323

Sekce: Chemie a analýza potravin I (přednášková)

Komise:  
Předseda: prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
Členové: doc. Dr. Ing. Jan Poustka
  Dr. Ing. Jana Holadová
  Ing. Tomáš Čajka





Sekce: Chemie a analýza potravin II (přednášková)

Komise:  
Předseda: doc. Ing. Vladimír Kocourek, CSc.
Členové: Doc. Dr. Ing. Richard Koplík
  Dr. Ing. Věra Schulzová
  Dr. Ing. Karel Cejpek



Aktualizováno: 17.10.2015 21:34, Autor: Martina Vlčková


VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
Fax: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi