stdClass Object ( [nazev] => Ústav analýzy potravin a výživy [adresa_url] => [api_hash] => [seo_desc] => [jazyk] => [jednojazycny] => [barva] => modra [indexace] => 1 [obrazek] => [ga_force] => [cookie_force] => [secureredirect] => [google_verification] => UOa3DCAUaJJ2C3MuUhI9eR1T9ZNzenZfHPQN4wupOE8 [ga_account] => UA-10822215-3 [ga_domain] => [ga4_account] => G-VKDBFLKL51 [gtm_id] => [gt_code] => [kontrola_pred] => [omezeni] => 0 [pozadi1] => [pozadi2] => [pozadi3] => [pozadi4] => [pozadi5] => [robots] => [htmlheaders] => [newurl_domain] => 'uapv.vscht.cz' [newurl_jazyk] => 'cs' [newurl_akce] => '[cs]' [newurl_iduzel] => [newurl_path] => 8548/15102/15103 [newurl_path_link] => Odkaz na newurlCMS [iduzel] => 15103 [platne_od] => 31.10.2023 17:09:00 [zmeneno_cas] => 31.10.2023 17:09:08.727704 [zmeneno_uzivatel_jmeno] => Jan Kříž [canonical_url] => [idvazba] => 18426 [cms_time] => 1713854302 [skupina_www] => Array ( ) [slovnik] => stdClass Object ( [logo_href] => / [logo] => [google_search] => 001523547858480163194:u-cbn29rzve [social_fb_odkaz] => https://www.facebook.com/UAPV.VSCHT [social_tw_odkaz] => [social_yt_odkaz] => [aktualizovano] => Aktualizováno [autor] => Autor [paticka_mapa_alt] => [paticka_budova_a_nadpis] => BUDOVA A [paticka_budova_a_popis] => Rektorát, oddělení komunikace, pedagogické oddělení, děkanát FCHT, centrum informačních služeb [paticka_budova_b_nadpis] => BUDOVA B [paticka_budova_b_popis] => Věda a výzkum, děkanát FTOP, děkanát FPBT, děkanát FCHI, výpočetní centrum, zahraniční oddělení, kvestor [paticka_budova_c_nadpis] => BUDOVA C [paticka_budova_c_popis] => Dětský koutek Zkumavka, praktický lékař, katedra ekonomiky a managementu, ústav matematiky [paticka_budova_1_nadpis] => NÁRODNÍ TECHNICKÁ KNIHOVNA [paticka_budova_1_popis] => [paticka_budova_2_nadpis] => STUDENTSKÁ KAVÁRNA CARBON [paticka_budova_2_popis] => [paticka_adresa] => VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
[paticka_odkaz_mail] => mailto:Martina.Vlckova@vscht.cz [social_fb_title] => Facebook stránka ÚAPV [social_tw_title] => [social_yt_title] => [drobecky] => Nacházíte se: VŠCHT Praha – FPBT – ÚAPV [intranet_odkaz] => http://intranet.vscht.cz/ [intranet_text] => Intranet [den_kratky_1] => po [novinky_kategorie_1] => Akce VŠCHT Praha [novinky_kategorie_2] => Důležité termíny [novinky_kategorie_3] => Studentské akce [novinky_kategorie_4] => Zábava [novinky_kategorie_5] => Věda [novinky_archiv_url] => /novinky [novinky_servis_archiv_rok] => Archiv z roku [novinky_servis_nadpis] => Nastavení novinek [novinky_dalsi] => zobrazit další novinky [den_kratky_4] => čt [den_kratky_2] => út [archiv_novinek] => Archiv novinek [logo_mobile_href] => / [logo_mobile] => [mobile_over_nadpis_menu] => Menu [mobile_over_nadpis_search] => Hledání [mobile_over_nadpis_jazyky] => Jazyky [mobile_over_nadpis_login] => Přihlášení [menu_home] => Domovská stránka [zobraz_desktop_verzi] => zobrazit plnou verzi [novinky_archiv] => Archiv aktualit [den_kratky_0] => ne [api_obor_druh_B] => Bakalářský studijní obor [charakteristika] => Charakteristika [vice] => → více [uplatneni] => Uplatnění [studijni_plan] => Studijní plán [mene] => → méně [api_obor_druh_N] => Navazující magisterský studijní obor [api_obor_druh_D] => Doktorský studijní obor [studijni_plan_povinne_predmety] => Povinné předměty [studijni_plan_volitelne_predmety] => Povinně volitelné předměty [more_info] => více informací [fakulta_FPBT_odkaz] => Fakulta potravinářské a biochemické technologie [fakulta_FPBT] => http://fpbt.vscht.cz/ [zobraz_mobilni_verzi] => zobrazit mobilní verzi [stahnout] => Stáhnout [dokumenty_kod] => Kód [dokumenty_nazev] => Název [dokumenty_platne_od] => Platné od [dokumenty_platne_do] => Platné do [den_kratky_5] => pá [paticka_mapa_odkaz] => /zakladni-informace/sidlo [den_kratky_3] => st [den_kratky_6] => so [nepodporovany_prohlizec] => Ve Vašem prohlížeči se nemusí vše zobrazit správně. Pro lepší zážitek použijte jiný. [preloader] => Počkejte prosím chvíli... [social_in_odkaz] => [hledani_nadpis] => hledání [hledani_nenalezeno] => Nenalezeno... [hledani_vyhledat_google] => vyhledat pomocí Google [social_li_odkaz] => [novinka_publikovano] => Publikovano: [novinka_datum_konani] => Datum konani: ) [poduzel] => stdClass Object ( [15105] => stdClass Object ( [obsah] => [poduzel] => stdClass Object ( [15112] => stdClass Object ( [obsah] => [iduzel] => 15112 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [15109] => stdClass Object ( [obsah] => [iduzel] => 15109 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [15111] => stdClass Object ( [obsah] => [iduzel] => 15111 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) ) [iduzel] => 15105 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [15106] => stdClass Object ( [obsah] => [poduzel] => stdClass Object ( [18317] => stdClass Object ( [nazev] => [seo_title] => Domovská stránka [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [urlnadstranka] => [ogobrazek] => [pozadi] => [iduzel] => 18317 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /home [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_novinky [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [73845] => stdClass Object ( [odkaz] => https://www.vscht.cz/veda-a-vyzkum/vyzkumny-profil-vscht-praha/laboratore/akreditovane-laboratore/mzl [iduzel] => 73845 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /mzl [sablona] => stdClass Object ( [class] => redirect [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [15445] => stdClass Object ( [nazev] => [seo_title] => Základní informace [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>Ústav analýzy potravin a výživy je součástí Fakulty potravinářské a biochemické technologie. Výzkumné projekty jsou zaměřeny především na problematiku kvality, autenticity a bezpečnosti potravin, krmiv, potravinových surovin, doplňků stravy apod. Zvláštní pozornost je věnována studiím zabývajícím se interakcemi/degradacemi jednotlivých složek potravin, což může vést ke změnám nutriční hodnoty a/nebo senzorických vlastností. Velká část výzkumu se soustředí na hodnocení vlivu životního prostředí na člověka, hodnocení cest expozice různým skupinám látek, především v rámci lidského biologického monitoringu. V posledních letech jsou v rámci interdisciplinárního výzkumu aplikovány tzv. „omics“ technologie při posuzování in vivo/in vitro účinků vyvolaných biologicky aktivními látkami (zdraví prospěšnými, i toxickými).
[iduzel] => 15445 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/zakladni-informace [skupina_www] => Array ( ) [url] => /zakladni-informace [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_submenu [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [15269] => stdClass Object ( [nazev] => [seo_title] => Studium [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>Ústav analýzy potravin a výživy nabízí zájemcům o studium následující studijní programy:
Bakalářské studium
nové studijní programy (od akademického roku 2023/2024):
Chemie a technologie potravin - 3 specializace:
Analýza potravin a přírodních produktů
dobíhající studijní program (již se nelze hlásit):
Forenzní analýza a analýza potravin - specializace Chemie a analýza potravin a výživa
Forenzní analýza a analýza potravin - specializace Forenzní analýza
Magisterské studium
studijní programy:
Chemie a analýza potravin a přírodních produktů
Doktorské studium
nový studijní program (od akademického roku 2020/2021):
dobíhající studijní program (již se nelze hlásit):
[urlnadstranka] => [ogobrazek] => [pozadi] => [iduzel] => 15269 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_submenu [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [15126] => stdClass Object ( [nazev] => Věda a výzkum [seo_title] => Věda a výzkum [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>Klíčové oblasti našeho výzkumu
CHEMICKÁ BEZPEČNOST POTRAVIN
Vývoj nových pokročilých postupů pro analýzu různých skupin kontaminantů v potravinách, krmivech a vzorcích životního prostředí; výzkum preventivních opatření a strategií vedoucích k jejich minimalizaci:
- Mykotoxiny a další přírodní toxiny
- Rezidua pesticidů / veterinárních léčiv
- POPs a jiné průmyslové kontaminanty
- Kontaminanty z materiálů přicházejících do styku s potravinami / migranty
- Procesní kontaminanty, Antinutriční látky
KVALITA A AUTENTICITA POTRAVIN (FALŠOVÁNÍ POTRAVIN)
Implementace nových analytických postupů pro charakterizaci a klasifikaci:
- Metabolomu: metody profilování nebo fingeprintu (otisky prstů) založené na použití hmotnostní spektrometrie s vysokým rozlišením (ve spojení s kapalinovou (LC), plynovou (chromatografie) nebo ambientní Ms); pokročilé zpracování dat; identifikace markerů
- Biologicky aktivních látek: bioprospekce; necílová analýza (non-target pro screening) "neznámých" látek v rostlinách / mikroorganismech; identifikace látek využívajících techniku vysokorozlišovací hmotnostní spektrometrie
- Aromatické látky: kombinace instrumentální a senzorické analýzy; hodnocení založené na kombinaci analýzy pomocí plynové chromatrografie a olfaktometrické detekce
Naše pracoviště úzce spolupracuje v oblasti QA / QC s referenčními laboratořemi EU (EURL) sítě, účastní se mezilaboratorních studiích, a participuje i na přípravě referenčních materiálů.
"Metrologická a zkušební laboratoř" Ústavu analýzy potravin a výživy je akreditována podle mezinárodní normy ISO / IEC 17025: 2005 Českým institutem pro akreditaci, pro externí kontrolu kvality, laboratoř se pravidelně účastní zkoušení způsobilosti (FAPAS, EU PT, IRMM, IAEA, etc.).
[iduzel] => 15126 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/veda-a-vyzkum [skupina_www] => Array ( ) [url] => /veda-a-vyzkum [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_submenu [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [15124] => stdClass Object ( [nazev] => Aktivity ústavu [seo_title] => Aktivity ústavu [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [iduzel] => 15124 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/aktivity-ustavu [skupina_www] => Array ( ) [url] => /aktivity-ustavu [sablona] => stdClass Object ( [class] => boxy [html] => [css] => [js] => $(function() { setInterval(function () { $('*[data-countdown]').each(function() { CountDownIt('#'+$(this).attr("id")); }); },1000); setInterval(function () { $('.homebox_slider:not(.stop)').each(function () { slide($(this),true); }); },5000); }); function CountDownIt(selector) { var el=$(selector);foo = new Date; var unixtime = el.attr('data-countdown')*1-parseInt(foo.getTime() / 1000); if(unixtime<0) unixtime=0; var dnu = 1*parseInt(unixtime / (3600*24)); unixtime=unixtime-(dnu*(3600*24)); var hodin = 1*parseInt(unixtime / (3600)); unixtime=unixtime-(hodin*(3600)); var minut = 1*parseInt(unixtime / (60)); unixtime=unixtime-(minut*(60)); if(unixtime<10) {unixtime='0'+unixtime;} if(dnu<10) {unixtime='0'+dnu;} if(hodin<10) {unixtime='0'+hodin;} if(minut<10) {unixtime='0'+minut;} el.html(dnu+':'+hodin+':'+minut+':'+unixtime); } function slide(el,vlevo) { if(el.length<1) return false; var leva=el.find('.content').position().left; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; var cislo=leva/sirka*-1; if(vlevo) { if(cislo+1>pocet) cislo=0; else cislo++; } else { if(cislo==0) cislo=pocet-1; else cislo--; } el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } function slideTo(el,cislo) { if(el.length<1) return false; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; if(cislo<0 || cislo>pocet) return false; el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } [autonomni] => 1 ) ) [10947] => stdClass Object ( [nazev] => Přístup odepřen (chyba 403) [seo_title] => Přístup odepřen [seo_desc] => Chyba 403 [autor] => [autor_email] => [perex] => [ikona] => zamek [obrazek] => [ogobrazek] => [pozadi] => [obsah] =>Nemáte přístup k obsahu stránky.
Zkontrolujte, zda jste v síti VŠCHT Praha, nebo se přihlaste (v pravém horním rohu stránek).
[urlnadstranka] => [iduzel] => 10947 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[error403] [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_ikona [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [1485] => stdClass Object ( [nazev] => Stránka nenalezena [seo_title] => Stránka nenalezena (chyba 404) [seo_desc] => Chyba 404 [autor] => [autor_email] => [obsah] =>Chyba 404
Požadovaná stránka se na webu (již) nenachází. Kontaktuje prosím webmastera a upozorněte jej na chybu.
Pokud jste změnili jazyk stránek, je možné, že požadovaná stránka v překladu neexistuje. Pro pokračování prosím klikněte na home.
Děkujeme!
[urlnadstranka] => [ogobrazek] => [pozadi] => [iduzel] => 1485 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[error404] [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) ) [iduzel] => 15106 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [519] => stdClass Object ( [nadpis] => [data] => [poduzel] => stdClass Object ( [61411] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => https://studuj-api.cis.vscht.cz/cms/?weburl=/sis [urlwildcard] => cis-path [iduzel] => 61411 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /sis [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) ) [iduzel] => 519 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) ) [sablona] => stdClass Object ( [class] => web [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) [api_suffix] => )DATA
stdClass Object ( [nazev] => Chemie a analýza potravin a výživa [seo_title] => Bakalářské studium [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>Termíny SZZ
[submenuno] => [urlnadstranka] => [ogobrazek] => [pozadi] => [newurl_domain] => 'uapv.vscht.cz' [newurl_jazyk] => 'cs' [newurl_akce] => '/studium/bakalarske-studium' [newurl_iduzel] => 15456 [newurl_path] => 8548/15102/15103/15106/15269/15456 [newurl_path_link] => Odkaz na newurlCMS [iduzel] => 15456 [platne_od] => 03.05.2022 10:27:00 [zmeneno_cas] => 03.05.2022 10:27:52.81052 [zmeneno_uzivatel_jmeno] => Martina Vlčková [canonical_url] => [idvazba] => 26305 [cms_time] => 1713852155 [skupina_www] => Array ( ) [slovnik] => Array ( ) [poduzel] => stdClass Object ( [37634] => stdClass Object ( [nazev] => Bakalářské práce [seo_title] => Bakalářské práce [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [perex] => [ikona] => [obrazek] => [obsah] =>Aktuálně řešené bakalářské práce
Seznam obhájených bakalářských prací
Postup při vypracování a odevzdání, generování obálky a šablony bakalářské práce naleznete zde.
[poduzel] => stdClass Object ( [23304] => stdClass Object ( [nazev] => Aktuálně řešené bakalářské práce 2023/2024 [seo_title] => Aktuálně řešené bakalářské práce 2023/2024 [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>Obor Chemie a analýza potravin a výživa
Student | Téma česky | Téma anglicky | Vedoucí BP |
Hajznerová Aneta |
Stanovení obsahu akrylamidu v proteinových chipsech |
Determination of acrylamide in protein chips |
Ing. Beverly Hradecká, Ph.D. |
Kebortová Andrea |
Studium biologicky aktivních látek v hydrolátech |
Study of biologically active substances in hydrolates |
Ing. Michal Stupák, Ph.D. |
Matoušková Veronika |
Analýza reziduí polárních pesticidů v pseudoobilovinách a luštěninách původem zejména ze zemí mimo EU |
Analysis of polar pesticides residues in pseudocereals and legumes originating mainly from countries outside the EU |
Ing. Vojtěch Hrbek, Ph.D. |
Nevolný Lukáš |
Transfer karotenoidů a dalších bioaktivních složek z krmiva do jedlého hmyzu |
Transfer of carotenoids and other bioactive compounds from feed into edible insects |
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. |
Polcarová Barbora |
Nutriční a senzorické hodnocení alternativ živočišných produktů |
Nutritional and sensory evaluation of animal product alternatives |
Ing. Vojtech Ilko, Ph.D. |
Popelková Julie |
Zhodnocení chemické bezpečnosti dětské výživy z pohledu kontaminace mykotoxiny |
Assessment of baby food chemical safety from the perspective of mycotoxin contamination |
Ing. Zbyněk Džuman, Ph.D. |
Rothová Zuzana |
Karotenoidy jako přídatné látky v potravinách a doplňcích stravy |
Carotenoids as additives in food and food supplements |
doc. Dr. Ing. Věra Schulzová |
Sklenářová Tereza |
Studium složení atherosklerotických plátů pomocí metabolomických metod |
Study of the composition of atherosclerotic plaques using metabolomic methods |
Ing. Vít Kosek, Ph.D. |
Syrovátková Štěpánka |
Studium fenolových látek a jejich změn při zpracovaní zeleniny |
Study of phenolic substances and their changes during processing of vegetables |
doc. Dr. Ing. Věra Schulzová |
Vítová Ema |
Výskyt mykotoxinů v rostlinných alternativách masa |
Occurrence of mycotoxins in plant-based meat alternatives |
doc. Ing. Milena Stránská, Ph.D. |
Vlková Pavla |
Sledování vlivu technologických úprav na hladiny folátů v zelenině |
Monitoring the effect of technological modifications on folate levels in vegetables |
Ing. Lucie Drábová, Ph.D. |
Vohnická Marie |
Pefluoralkylované sloučeniny – nově regulované kontaminanty potravin |
Pefluoroalkylated compounds - newly regulated food contaminants |
Ing. Veronika Svobodová, Ph.D. |
Obor Forenzní analýza
Student |
Téma česky |
Téma anglicky |
Vedoucí BP |
Halamová Tereza | Průkaz použití glyfosátu při produkci kávy | Proof of glyphosate application during coffee production |
Ing. Vojtěch Hrbek, Ph.D. |
Hliboký David | Hodnocení biomarkerů mykotoxinů v moči v závislosti na dietě | Assessment of urinary mycotoxin biomarkers in relation to diet |
doc. Ing. Milena Stránská, Ph.D. |
Machtová Anna | Průkaz přítomnosti chlorátu a perchlorátu v mražené zelenině | Analysis of chlorate and perchlorate in frozen vegetables |
Ing. Vojtěch Hrbek, Ph.D. |
Mendikova Veronika | Využití silikonových náramků jako vzorkovačů PFAS z ovzduší | The use of silicone wristbands as PFAS samplers from the air |
prof. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D. |
Ručková Natálie | Využití strategie “chemických otisků” při hodnocení extraktů medicinálních rostlin | Application of “chemical fingerprints” strategy for assessment of extracts from medicinal plants |
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. |
Slováková Simona | Psychotropní látky v medicinálních houbách | Psychotropic substances in medicinal mushrooms |
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. |
Šafářová Amalia | Možnosti identifikace výskytu plastů v prostředí? | Possibilities for identifying the presence of plastics in the environment? |
prof. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D. |
Šimáčková Barbora | Analýza metabolitů toxických látek moči | Analysis of urinary toxic substance metabolites |
Ing. Darina Dvořáková, Ph.D. |
Krézková Denisa | Možnosti stanovení celkových oxidovatelných prekurzorů – nástroj pro hodnocení zátěže životního prostředí PFAS | Possibilities of determining total oxidizable precursors - a tool for assessing the environmental burden of PFAS |
Ing. Darina Dvořáková, Ph.D. |
Senzorické hodnocení cizorodých chutí a pachů přenesených z obalových materiálů do výrobku | Sensory evaluation of off-flavours transferred from packaging materials to the product |
Ing. Vojtech Ilko, Ph.D. |
|
Různé přístupy k lipidomické analýze krevní plasmy | Different approaches to blood plasma lipidomic analysis |
Ing. Vít Kosek, Ph.D. |
|
Aplikace infračervené spektrometrie ve střední oblasti pro charakterizaci vybraných vzorků kapalné konzistence | Application of mid-infrared spectrometry for the characterization of selected samples with liquid consistency |
prof. Dr. Ing. Jan Poustka |
|
Wine authenticity using UV-VIS spectroscopy combined to advanced chemometrics | Wine authenticity using UV-VIS spectroscopy combined to advanced chemometrics |
Aristeidis Tsagkaris, M.Sc., Ph.D. |
Přehled bakalářských prací z oborů:
[iduzel] => 23116 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/studium/bakalarske-studium/37634/23116 [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium/bakalarske-studium/37634/23116 [sablona] => stdClass Object ( [class] => boxy [html] => [css] => [js] => $(function() { setInterval(function () { $('*[data-countdown]').each(function() { CountDownIt('#'+$(this).attr("id")); }); },1000); setInterval(function () { $('.homebox_slider:not(.stop)').each(function () { slide($(this),true); }); },5000); }); function CountDownIt(selector) { var el=$(selector);foo = new Date; var unixtime = el.attr('data-countdown')*1-parseInt(foo.getTime() / 1000); if(unixtime<0) unixtime=0; var dnu = 1*parseInt(unixtime / (3600*24)); unixtime=unixtime-(dnu*(3600*24)); var hodin = 1*parseInt(unixtime / (3600)); unixtime=unixtime-(hodin*(3600)); var minut = 1*parseInt(unixtime / (60)); unixtime=unixtime-(minut*(60)); if(unixtime<10) {unixtime='0'+unixtime;} if(dnu<10) {unixtime='0'+dnu;} if(hodin<10) {unixtime='0'+hodin;} if(minut<10) {unixtime='0'+minut;} el.html(dnu+':'+hodin+':'+minut+':'+unixtime); } function slide(el,vlevo) { if(el.length<1) return false; var leva=el.find('.content').position().left; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; var cislo=leva/sirka*-1; if(vlevo) { if(cislo+1>pocet) cislo=0; else cislo++; } else { if(cislo==0) cislo=pocet-1; else cislo--; } el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } function slideTo(el,cislo) { if(el.length<1) return false; var sirka=el.width(); var pocet=el.find('.content .homebox').length-1; if(cislo<0 || cislo>pocet) return false; el.find('.content').animate({'left':-1*cislo*sirka}); el.find('.slider_puntiky a').removeClass('selected'); el.find('.slider_puntiky a.puntik'+cislo).addClass('selected'); return false; } [autonomni] => 1 ) ) ) [iduzel] => 37634 [canonical_url] => //uapv.vscht.cz/studium/bakalarske-studium/37634 [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium/bakalarske-studium/37634 [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [64486] => stdClass Object ( [nazev] => Bakalářské studium [barva_pozadi] => bila [text] =>Bakalářské práce
- bakalářské práce se odevzdávají na sekretariátu ústavu (B175)
- počet výtisků BP: jeden výtisk (brožovaná či pevná vazba dle uvážení studenta), který zůstává po SZZ na Ústavu
- zápočet za BP zapisuje do SISu tajemník ústavu po odevzdání práce do SISu a souhlasu vedoucího práce
Termíny odevzdání BP
pro I. termín SZZ: nejpozději 7. června 2024
pro II. termín SZZ: nejpozději 9. července 2024
Státní závěrečné zkoušky
- na I. termín SZZ se studenti přihlašují v SISu, na II. termín SZZ se studenti nepřihlašují
- Výstupní list se odevzdává v co nejkratší době po státních závěrečných zkouškách na děkanátu fakulty
Termíny SZZ
I. termín SZZ: 25. a 26. 6. 2024
II. termín SZZ: 26. 8. - 6. 9. 2024 - bude upřesněno
[poduzel] => Array ( ) [iduzel] => 64486 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => infotext [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [37630] => stdClass Object ( [nazev] => [seo_title] => Předměty bakalářského studia [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] =>Předměty bakalářského studia vyučované na Ústavu analýzy potravin a výživy
1. ročník
Letní semestr
- B323003 Senzorická analýza - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- B323005 Potravinářské zbožíznalství - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
2. ročník
Zimní semestr
- B323004 Úvod do potravinářské legislativy - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
Letní semestr
- B323001 Chemie potravin - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
3. ročník
Zimní semestr
- B323002 Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- B323006 Statistické zpracování dat - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- B323010 Analýza potravin a přírodních produktů - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- B323011 Výživa a výživová politika - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
Letní semestr
- B323007 Zdravotní nezávadnost potravin - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- B323008 Analýza potravin v kontrolní praxi - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- B323009 Laboratoř analýzy potravin v kontrolní praxi - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL