Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Aktivity ústavu → Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
iduzel: 23115
idvazba: 28876
šablona: stranka
čas: 29.3.2024 12:01:16
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 23115
idvazba: 28876
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'uapv.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/aktivity-ustavu/23115'
iduzel: 23115
path: 8548/15102/15103/15106/15124/23115
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin

Ústav analýzy potravin a výživy je spolupořadatelem každoročních Symposií o nových směrech výroby a hodnocení potravin od jejich vzniku v roce 1970. Symposia organizuje Odborná skupina pro potravinářskou a agrikulturní chemii České společnosti chemické. Na jejich organizování se mimo Ústavu analýzy potravin a výživy podílejí Výzkumný ústav potravinářského průmyslu Praha, Odbor potravinářské techniky a technologie a Odbor výživy obyvatelstva a jakosti potravin České akademie zemědělských věd.
Vznik takto koncipovaných symposií byl iniciován snahou dát příležitost k pravidelnému setkávání pracovníkům výzkumu, výroby a kontroly potravin nejen z celé potravinářské sféry, ale i z oblastí, které s výrobou a hodnocením potravin bezprostředně souvisejí, tedy z oblasti zemědělské, lékařské, ekonomické i dalších.

Odkaz na stránky

Ročník Datum konání Místo konání Počet referátů Počet posterů Tematický blok
LI. 22. - 24. 5. 2023 Skalský Dvůr 28 17

Moderní potravinářské technologie – od kvalitních surovin k „chytrým“ potravinám

L. 23. - 25. 5. 2022 Skalský Dvůr 24 19

Současnost a budoucnost výroby a hodnocení potravin: Udržitelná produkce kvalitních potravin

on-line 24. - 26. 5. 2021 Skalský Dvůr 33 41

Potraviny a jejich příspěvek ke zdravému životnímu stylu

XLIX 27. - 29. 5. 2019 Skalský Dvůr 25 19

Reformulace – změny ve složení potravinářských výrobků respektující současná výživová doporučení

XLVIII 28. - 30. 5. 2018 Skalský Dvůr 29 24

Dvojí kvalita potravin

XLVII 22. – 24. 5. 2017 Skalský Dvůr 26 17

Inovativní technologie pro potraviny vysoké kvality 

XLVI 23. – 25. 2016 Skalský Dvůr 26 22

Falšování potravin a surovin pro jejich produkci

XLV 25. – 27. 5. 2015 Skalský Dvůr 35 25

Zdraví prospěšné a škodlivé látky v potravinách a jejich interakce 

XLIV 26. – 28. 5. 2014 Skalský Dvůr 37 36 

Jak se promítá zemědělský a potravinářský výzkum do kvality potravin? 

XLIII 27. – 29. 5. 2013 Skalský Dvůr 32 20 Vývoj kvality potravin z pohledu výživy
XLII 21. – 23. 5. 2012 Skalský Dvůr 30 32 Současné potravinářské technologie a kvalita potravin
XLI 23. – 25. 5. 2011 Skalský Dvůr 38 41 Potraviny a výživa: současné inovační trendy
XL 3. – 5. 5. 2010 Skalský Dvůr 45 63 Globální trendy v kvalitě a bezpečnosti potravin v první dekádě 21. století
XXXIX 26. – 28. 5. 2008 Skalský Dvůr 28 67 Antioxidanty potravin – význam, metody stanovení, obsah v potravinách
XXXVIII 21. – 23. 5. 2007 Skalský Dvůr 41 79 Chemická a mikrobiologická bezpečnost potravin: současné problémy a možná řešení
XXXVII 29. – 31. 5. 2006 Skalský Dvůr 35 95 Alergeny potravin
XXXVI 23. – 25. 5. 2005 Skalský Dvůr 34 77 Současné vývojové trendy v konzervaci potravin
XXXV 24. – 26. 5. 2004 Skalský Dvůr 40 97 Současná výživová doporučení a možnosti jejich realizace
XXXIV 26. – 28. 5. 2003 Skalský Dvůr 43 92 Moderní trendy v potravinářských technologiích
XXXIII 27. – 29. 5. 2002 Skalský Dvůr 41 55 Kvalita potravin ve vztahu k současné legislativě
XXXII 28. – 30. 5. 2001 Skalský Dvůr 43 62 GMO
XXXI 22. – 24. 5. 2000 Skalský Dvůr 46 63 Biologicky aktivní složky potravin
XXX 17. – 19. 5. 1999 Skalský Dvůr 36 58 Výběr analytických metod a jejich validace
XXIX 25. – 27. 5. 1998 Skalský Dvůr 32 41 Zajištění zdravotní nezávadnosti potravin
XXVIII 26. – 28. 5. 1997 Skalský Dvůr 35 38 Autenticita potravin
XXVII 20. – 22. 5. 1996 Skalský Dvůr 31 23  
XXVI 24. – 26. 5. 1995 Skalský Dvůr 35 25  
XXV 18. – 20. 5. 1994 Skalský Dvůr 37 26  
XXIV 19. – 21. 5. 1993 Skalský Dvůr 28 19  
XXIII 18. – 20. 5. 1992 Skalský Dvůr 24 20  
XXII 20. – 22. 5. 1991 Skalský Dvůr 33 27  
XXI 28. – 30. 5. 1990 Podolánky 32 25  
XX 22. – 24. 5. 1989 Skalský Dvůr 33 24  
XIX 18. – 20. 5. 1988 Skalský Dvůr 29 19  
XVIII 27. – 29. 5. 1987 Skalský Dvůr 34 16  
XVII 28. – 30. 5. 1986 Skalský Dvůr 37 23  
XVI 29. – 31. 5. 1985 Karlovy Vary 36 18  
XV 21. – 23. 5. 1984 Nové Město na Moravě 34 14  
XIV 18. – 20. 5. 1983 Babylon 43  
XIII 19. – 21. 5. 1982 Nové Město na Moravě 38 18  
XII 25. – 27. 5. 1981 Nové Město na Moravě 48  
XI 26. – 28. 5. 1980 Nové Město na Moravě 38  
X 28. – 30. 5. 1979 Nové Město na Moravě 44  
IX 22. – 24. 5. 1978 Churáňov 39  
VIII 25. – 27. 5. 1977 Zvíkovské Podhradí 40  
VII 26. – 28. 5. 1976 Klínovec 37  
VI 4. – 6. 6. 1975 Churáňov 35  
V 29. – 31. 5. 1974 Churáňov 37  
IV 23. – 25. 5. 1973 Zvíkovské Podhradí 43  
III 31. 5. – 2. 6. 1972 Zvíkovské Podhradí 39  
II 26. – 28. 5. 1971 Zvíkovské Podhradí 26  
I 27. – 29. 5. 1970 Zvíkovské Podhradí 28  

Aktualizováno: 27.9.2023 20:42, Autor: Martina Vlčková

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit mobilní verzi