Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Aktivity ústavu → Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
iduzel: 23115
idvazba: 28876
šablona: stranka
čas: 23.11.2017 03:03:08
verze: 3887
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin

Ústav analýzy potravin a výživy je spolupořadatelem každoročních Symposií o nových směrech výroby a hodnocení potravin od jejich vzniku v roce 1970. Symposia organizuje Odborná skupina pro potravinářskou a agrikulturní chemii České společnosti chemické. Na jejich organizování se mimo Ústavu analýzy potravin a výživy podílejí Výzkumný ústav potravinářského průmyslu Praha, Odbor potravinářské techniky a technologie a Odbor výživy obyvatelstva a jakosti potravin České akademie zemědělských věd.
Vznik takto koncipovaných symposií byl iniciován snahou dát příležitost k pravidelnému setkávání pracovníkům výzkumu, výroby a kontroly potravin nejen z celé potravinářské sféry, ale i z oblastí, které s výrobou a hodnocením potravin bezprostředně souvisejí, tedy z oblasti zemědělské, lékařské, ekonomické i dalších.

Odkaz na stránky

Ročník Datum konání Místo konání Počet referátů Počet posterů Tematický blok
XLVII 22. – 24. 5. 2017 Skalský dvůr    

Inovativní technologie pro potraviny vysoké kvality 

XLVI 23. – 25. 2016 Skalský dvůr 26 22

Falšování potravin a surovin pro jejich produkci

XLV 25. – 27. 5. 2015 Skalský dvůr 35 25

Zdraví prospěšné a škodlivé látky v potravinách a jejich interakce 

XLIV 26. – 28. 5. 2014 Skalský dvůr 37 36 

Jak se promítá zemědělský a potravinářský výzkum do kvality potravin? 

XLIII 27. – 29. 5. 2013 Skalský dvůr 32 20 Vývoj kvality potravin z pohledu výživy
XLII 21. – 23. 5. 2012 Skalský dvůr 30 32 Současné potravinářské technologie a kvalita potravin
XLI 23. – 25. 5. 2011 Skalský dvůr 38 41 Potraviny a výživa: současné inovační trendy
XL 3. – 5. 5. 2010 Skalský dvůr 45 63 Globální trendy v kvalitě a bezpečnosti potravin v první dekádě 21. století
XXXIX 26. – 28. 5. 2008 Skalský dvůr 28 67 Antioxidanty potravin – význam, metody stanovení, obsah v potravinách
XXXVIII 21. – 23. 5. 2007 Skalský dvůr 41 79 Chemická a mikrobiologická bezpečnost potravin: současné problémy a možná řešení
XXXVII 29. – 31. 5. 2006 Skalský dvůr 35 95 Alergeny potravin
XXXVI 23. – 25. 5. 2005 Skalský dvůr 34 77 Současné vývojové trendy v konzervaci potravin
XXXV 24. – 26. 5. 2004 Skalský dvůr 40 97 Současná výživová doporučení a možnosti jejich realizace
XXXIV 26. – 28. 5. 2003 Skalský dvůr 43 92 Moderní trendy v potravinářských technologiích
XXXIII 27. – 29. 5. 2002 Skalský dvůr 41 55 Kvalita potravin ve vztahu k současné legislativě
XXXII 28. – 30. 5. 2001 Skalský dvůr 43 62 GMO
XXXI 22. – 24. 5. 2000 Skalský dvůr 46 63 Biologicky aktivní složky potravin
XXX 17. – 19. 5. 1999 Skalský dvůr 36 58 Výběr analytických metod a jejich validace
XXIX 25. – 27. 5. 1998 Skalský dvůr 32 41 Zajištění zdravotní nezávadnosti potravin
XXVIII 26. – 28. 5. 1997 Skalský dvůr 35 38 Autenticita potravin
XXVII 20. – 22. 5. 1996 Skalský dvůr 31 23  
XXVI 24. – 26. 5. 1995 Skalský dvůr 35 25  
XXV 18. – 20. 5. 1994 Skalský dvůr 37 26  
XXIV 19. – 21. 5. 1993 Skalský dvůr 28 19  
XXIII 18. – 20. 5. 1992 Skalský dvůr 24 20  
XXII 20. – 22. 5. 1991 Skalský dvůr 33 27  
XXI 28. – 30. 5. 1990 Podolánky 32 25  
XX 22. – 24. 5. 1989 Skalský dvůr 33 24  
XIX 18. – 20. 5. 1988 Skalský dvůr 29 19  
XVIII 27. – 29. 5. 1987 Skalský dvůr 34 16  
XVII 28. – 30. 5. 1986 Skalský dvůr 37 23  
XVI 29. – 31. 5. 1985 Karlovy Vary 36 18  
XV 21. – 23. 5. 1984 Nové Město na Moravě 34 14  
XIV 18. – 20. 5. 1983 Babylon 43  
XIII 19. – 21. 5. 1982 Nové Město na Moravě 38 18  
XII 25. – 27. 5. 1981 Nové Město na Moravě 48  
XI 26. – 28. 5. 1980 Nové Město na Moravě 38  
X 28. – 30. 5. 1979 Nové Město na Moravě 44  
IX 22. – 24. 5. 1978 Churáňov 39  
VIII 25. – 27. 5. 1977 Zvíkovské Podhradí 40  
VII 26. – 28. 5. 1976 Klínovec 37  
VI 4. – 6. 6. 1975 Churáňov 35  
V 29. – 31. 5. 1974 Churáňov 37  
IV 23. – 25. 5. 1973 Zvíkovské Podhradí 43  
III 31. 5. – 2. 6. 1972 Zvíkovské Podhradí 39  
II 26. – 28. 5. 1971 Zvíkovské Podhradí 26  
I 27. – 29. 5. 1970 Zvíkovské Podhradí 28

Aktualizováno: 1.3.2017 09:02, Autor: Martina Vlčková

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
Fax: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi